Armastuse valem Eesti muusikute laulusõnade põhjal

, www.pairby.com
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Oleme kõik noore ja lollina (jah, võime seda kül tunnistada) kaasa laulnud võõramaa lugudele sõnadest tegelikult aru saamata. Kui palju märkame aga mõtet kodumaistes lugudes? Allpool mõned mõtted suhete teemadel nii neile, kes alles lemmikut kaugelt piidlevad, kui neile, kes suhtemöllus ellu püüavad jääda!

Kui sa ei ole veel esimest sammu astunud, soovitab Noep tegutseda enne, kui hetk möödub ja oled võimalusest ilma!

Foto: Erakogu

Ka Reket kinnitab otsekoheselt, et ei taha kirjasõpra, vaid pruuti. Selleks tasub aga teinekord tehnika käest panna ja märgata seda, kes su kõrval.

Foto: Erakogu
Foto: Erakogu

Tehnoloogia arenguga muutuvad ka laulusõnad asjakohasemaks. Kui Kerli laulis õhus kõndimisest, siis Grete Paia on tehnoloogiliselt oluliselt edasiarenenud ja hõljub silmarõõmuga koos olles õhus kui droon.

Foto: Erakogu

Nagu tehnikaga, ei tasu ka muude tähelepanunõudjatega liiga hoogu sattuda. Muidu istub kaasa autosse ja sõidab lihtsalt minema, nagu teab Curly Strings.

Foto: Erakogu

Lisaks Uberile kogub ka muu jagamismajandus hoogu. Grete Paia rendib ennast näiteks nädalaks (või kauem veel) kaaslasele roadtripiks.

Foto: Erakogu

Autod on levinud teisteski lugudes, nagu ka tänaste inimeste võistlusvalmidus. Black Velvet võrdleb suhet võidusõiduga.

Foto: Erakogu

Võib muidugi ka otsekohesemalt. Patune Pool ei hoia end tagasi ja tõmbab su lihtsalt hoovi.

Foto: Erakogu

Nagu budismis õpetatakse, on oluline hetkes elamine. Cartooni arvates ei ole tähtis, mida kaaslane sinu jaoks tähendab. Oluline on see, kuidas ennast tunned.

Foto: Erakogu

Igaljuhul on oluline vastastik mõistmine. Isegi, kui vahel tundub veider, nagu teab Karl-Erik Taukar.

Foto: Erakogu

Ja et vastata igavesele küsimusele, mis on armastus: Külalised ju teavad, et armastus on armastus!

Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles