Donald Trumpi toetajatele tehti oma tutvumisleht

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump.
Donald Trump. Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS

Tutvumislehti on tehtud igasuguste huvide ja eelistustega inimestele. Näiteks on olemas selline veebileht, kus saavad tutvuda inimesed, kes on gluteeni oma menüüst välja jätnud. Nüüd on aga tehtud eraldi tutvumisleht ka neile, kes toetavad tulihingeliselt Donald Trumpi.

TrumpSingles.com viib omavahel kokku Donald Trumpi fänne, kes saavad tutvuda ja soovi korral ka kohtingule minna. Veebilehe loojaks on Californias elav David Goss, kes ütles, et kuna Trumpi toetajad võivad tihtilugu palju kriitikat saada, siis on neil raske ka kaaslast leida, kirjutab Elite Daily.

Nagu iga uue asja puhul, on seegi veebileht saanud nii toetust kui kriitikat. Nüüd jääb vaid oodata, kas ka Hillary Clintoni toetajad tunnevad, et neil on raske armastust leida ning nad soovivad suhelda rohkem teistega, kes on samas olukorras. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles