Millised tähtkujud on valmis kaaslast petma?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kas oled suhtes Jäära või Veevalajaga? Kumb neist petab tõenäolisemalt? Loe, kuidas mõjutavad tähtkujud inimesi: kes petab kerge südamega ja kes on elu lõpuni ainult sulle truu.

Cosmopolitani abiga selgitasime välja, millised tähtkujud on altimad petma. Tõenäoliselt on truudusetusel erinevaid põhjuseid, aga olles astroloogianohik, siis tead, et su tähemärk võib ka rolli mängida.

JÄÄR

Sa oled väga võistlushimuline. Su partner peab sulle kogu aeg kinnitama, et sa oled kõige kuumem või muidu muudad sa oma suhte Näljamängudeks. Mitte et keegi sureks, aga te võite sattuda väga riskantsele teele, kui sa arvad, et keegi peab kogu aeg sinu eest võitlema. Ole ettevaatlik!

SÕNN

Sa oled väga põikpäine, aga lojaalne, kui sa kellelegi pühendud. Samas, kui sa tunned, et see keegi ei vala sind üle roosiõite ja teiste romantiliste žestidega, siis võid sa hakata kedagi uut otsima.

KAKSIKUD

Sa juba tead, et oled natukene otsustusvõimetu ja vajad aeg- ajalt vaid lühiaajalist tähelepanu, siis su partneril on väga raske sulle kõike, mida sa vajad, pakkuda. Lisaks, kui sa tunned, et partner ei ole sinuga samal huumorisoonel, võid sa otsida kedagi, kellega sa verbaalselt paremini klapiks.

VÄHK

Sul on palju emotsioone ja sa unistad stabiilsusest, mistõttu oled üks tähemärkidest, kes tõenäoliselt ei peta. Su süda on kullast ja sa kardad oma kaaslasele haiget teha, mis võib viia kahjuks selleni, et sa ei taha oma partnerile öelda, et tahad suhet lõpetada.

LÕVI

Sa pead olema täht igas filmis, igal ekraanil, igas linnas ja kui su partner ei ole valmis sind pjedestaalile seadma, siis on väga tõenäoline, et sa oled valmis teda petma. Põhimõtteliselt, kui keegi ei kohtle sind nagu Beyoncéd, siis oled sina valmis kohe kedagi teist otsima.

NEITSI

Sul on niikuinii palju probleeme, isegi selliseid, mida tegelikult ei eksisteeri. See tähendab, et uue kuti otsimine praeguse kõrvalt tekitab sulle stressikooma. Kui su kaaslane ei ulatu sinu täiuslikkuse tasemeni, siis sul võib tekkida huvi otsida kedagi teist.

KAALUD

Sa oled iseloomult üsna flirtiv, aga hindad romantikat ja armastust, mistõttu sa tõenäoliselt ei peta. Kui peaks juhtuma, et sa petad, siis teed seda sellepärast, et sul on igav ja sa tahad oma ego suurendada.

SKORPION

Kui sa ei ole veel seda õiget leidnud, siis sa võid paljude inimestega mängida. Sa oled võrgutav ja meeldiv, sul ei ole probleeme vastassugupoolt ligi tõmmata. Suhtes oled sa sada protsenti truu ja kui üldse kokku kolid, siis terveks eluks.

AMBUR

Sul puudub igasugune filter, mis tähendab, et kui sa petad, siis räägid selle kindlasti välja. Väga oluline asi on sinu jaoks mängulisus voodielus, kui seks muutub argipäevarutiiniks, siis oled sa valmis midagi lõbusamat kõrvale otsima.

KALJUKITS

Sa oled lojaalne ja sinu peale saab loota nagu naabermaja kutsikale, aga sind tegelikult ei huvita armastuse otsimine. Sa oled karjääriinimene ning see on sinu jaoks olulisem kui luua suhe. Töö nimel oled sa valmis nii mõndagi tegema.

VEEVALAJA

Üldiselt ei ole sa petjatüüp, aga kui peaks juhtuma, siis võid sa saata mõned emotsionaalsed sõnumid kellelegi teisele. Kui sa oma kaaslast tõeliselt armastad, siis lõpetad kõrvalsuhte enne, kui asi liiga kaugele läheb.

KALAD

Sinu üle võimutsevad empaatiavõime ja emotsioonid, mis ei lase sul petta. Ainuke võimalus on siis, kui sa üritad pääseda mitte nii heast suhtes. Samas, kui sa otsustad petta ja oma armukesega päikeseloojangut vaatad, siis mõttes annad endale peksa ja süütunne närib su hinge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles