Mehed küsivad: miks läheb naistel nii palju aega sättimiseks? (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Naised kuulevad liiga tihti, et meil läheb liiga kaua aega, et ennast valmis panna. Meestel läheb loomulikult kiiremini, neil ei ole nii palju valikuid, kui asi puudutab riietumist. Samuti ei pea nad endale meiki tegema ja jalgu raseerima. Panime kirja kaheksa küsimust, mida mehed naistelt küsida tahaksid. 

Tänapäeval ei saa enam öelda, et ainult naistel läheb palju aega sättimiseks. Meestel on samuti protseduurid, mis võtavad aega, näiteks geeliga soengu pähe tegemine. Ükskõik, kas naised sätivad ennast iseenda jaoks või teiste jaoks, siis paraku läheb meil ikkagi natuke kauem aega, mis tekitab ikka veel meestele küsimusi. Cosmopolitan reastas küsimused, mida mehed on naiste käest küsinud või tahaksid teada. Lisaks on kirjutatud meeste kommentaarid, mida nemad teeksid või tahaksid, et naised teaksid.

  1. Miks sa nii palju meiki kannad? Mehed leiavad, et naised võiksid kanda peitekreemi ja veel ühte toodet, näiteks põsepuna, mida saab vajadusel huulepulgana kasutada ning sellest piisab.
  2. Miks meikimiseks nii kaua aega läheb? Mehed ei mõista, miks meil meikimiseks ikka nii kaua aega läheb, kui me oleme seda vähemalt kümme aastat harjutanud.
  3. Kuidas on see võimalik, et naistel on 12 erinevat toodet näo jaoks? Naistel on nahakoorija, kreem, niisutaja, värskendav sprei, aluskreem, öökreem, mask jne.
  4. Kas ei oleks lihtsam meik pikemaks ajaks peale jätta? Meigiga ei tohi öösel magama minna, aga sellepärast iga päev hommikul tund aega varem ärgata, see ei mahu meestele pähe.
  5. Miks sa üldse meigid ennast, kui väljas sajab vihma? Sama kehtid suure kuumuse ja tugeva tuule puhul.
  6. Kas meikimine võib haiget teha? Meestele meenutavad kõik asjad, mida me oma silmamunade lähedale laseme, keskaegseid piinamisriistu?
  7. Kas te kunagi kannate ka seda esimest kostüümi, mis te selga proovite? Lihtsam oleks kohe teine variant selga panna, see säästaks palju aega.
  8. Kas sa vihastad, kui inimesed ütlevad, et «sa näed ilma meigita palju parem välja»? Tegelikult teevad nad su loomuliku ilu kohta kena komplimenti, aga kui sa oled just tund aega ennast meikinud ja üles löönud, siis see vist tõesti võib vihastada. 
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles