Suviselt jahutav maasika-Kreeka jogurti amps

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jogurtimaasikad.
Jogurtimaasikad. Foto: Valio

Suvisel ajal on ideaalne nautida erinevaid tervistavaid toiduaineid ja kombineerida kodumaiseid aiasaadusi organismile kasulike piimatoodetega. Soojade ilmadega isutavad ennekõike kerged ja jahutavad road, mis aitavad hoida tervislikku kehakaalu ega raba liigse magususega.

Valio soovitab seoses Alma Kreeka jogurtiseeria turuletoomisega kõigile klassikalise maasika ja valge šokolaadi koosluse armastajatele kergemat alternatiivi, mida on imelihtne valmistada ning mis sobib imehästi iga suvise koosviibimise toidulauale. Jahutav maasika-Kreeka jogurti suupiste pakatab tervislikkusest. Maasikad sisaldavad suures koguses antioksüdante, rauda ja C-vitamiini ning Kreeka jogurt teeb tervisele pai tänu oma ülipuhtale koostisele, kõrgele valgu- ja madalale süsivesikusisaldusele. Proovi järele ja rõõmusta pere või sõpru tõeliselt meelelise maitseelamusega!

Vaja läheb:

·        500 g värskeid maasikaid

·        2 dl Kreeka jogurtit

·        1 dl tuhksuhkrut

Kata ahjuplaat või muu alus küpsetuspaberiga. Sega kokku kreeka jogurt ja tuhksuhkur ning kasta maasikad segusse. Seejärel lao maasikad ahjuplaadile ning tõsta umbes tunniks ajaks sügavkülma. Jahutav suupiste on valmis serveerimiseks, kui jogurt on jäätunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles