Kuidas veeta lõbus suvi, olenemata sellest, et sa oled terve aja tööl?

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Suvi on nüüd ametlikult alanud, aga olgem ausad, me oleme kõik täiskasvanud ja see tähendab, et meie kohustused ei kao kuskile, isegi kui väljas on 30 kraadi sooja.

Eriti nukker on olla tööl ja rüübata oma kolmandat kohvi, kui sotsiaalmeediast tundub, et kõik su sõbrad saavad päev läbi rannas olla. Pühapäeva pärastlõunal sa juba mõtled sellele, et jägmine päev on tarvis tööle minna, ükskõik, mis ilm väljas on. Õnneks saime Elite Daily abiga kokku listi tegevustest, mis aitavad sul sellel suvel rõõmustada isegi siis, kui oled terve suve tööl.

  1. Leia võimalus väljas töötamiseks. Võib olla on su töökoha lähedal mõni vaikne varjualune, kus saaksid rahulikult oma töökohustusi täita. Väljas olles ei tundu töötamine keset imeilusat, päikeselist suvepäeva enam nii õudne. Muidugi räägi läbi oma ülemusega, kas tema ka sellega nõus on.

  2. Kasuta oma nädalavahetusi targasti ära. Kindlasti on kõigil kodus igasuguseid toimetusi teha, aga nädalavahetused peaksid olema puhkamiseks. Sõida kaheks päevaks linnast välja või mine lihtsalt kodust ära. Vahel võib ju pesupesemist ja koristamist edasi ka lükata, sellest ei juhtu tegelikult midagi.

  3. Hoia kontakti sõpradega, kes on sama töökad kui sina. Me teame, et see kõlab veidralt ja mõttetul, aga tegelikult see aitab. Teadmine, et sa ei ole ainuke, kes on tööl, rahustab ja saad reaalsusest parema pildi. Pealegi võite koos midagi plaanida, et suvi siiski meeldejäävaks teha.

  4. Tee õues trenni. Selle asemel, et kulutada terve suvi emailidele ja kohtumistele, tee sportimisest hobi. Esiteks näed sa augustiks parem välja ja teiseks iga päev natukene värskes õhus liigutada, annab päevale hoopis teise tunde.

  5. Leia omale uus sari, mida vaadata. Isegi, kui sa tõesti töötad väga kõvasti, siis leia kas või kaks tundi, et pead puhata. Kogu aeg ei saa välja minna ja ringi sõita, mistõttu väike meelelahutus kodus on ka mõnus.

  6. Mine vara magama, siis on sul jõudu järgmisel päeval pärast tööd midagi ette võtta. See on päris keeruline, sest suveõhtud on ju nii mõnusad ja üldse ei tahaks vara magama minna. Kui poed kuskil paar tundi varem voodisse, jõuad pärast tööd vabalt kaks kuni kolm tundi midagi põnevat ette võtta. Õpi väärtustama aega iseendaga, sest alati ei leia endale seltsilist.

  7. Hoidu sotsiaalmeediast! See on raske, aga see ei ole võimatu. Mida vähem aega sa kulutad sotsiaalmeediale, seda rohkem aega on sul lõbutsemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles