USA teinimissi valimistel bikiinivooru enam ei toimu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss USA eelvalimine. Utah esindaja Teale Murdock.
Miss USA eelvalimine. Utah esindaja Teale Murdock. Foto: JPA/AFF/PA Images

USA teinimissi valimiste korraldajad teatasid sel nädalal, et teismelised neiud ei pea enam missivõistlusel bikiine kandma. Alates sellest aastast jäetakse 14-18-aastastele neidudele mõeldud missivõistluselt välja bikiinivoor.

Bikiinivooru asemel lisatakse missivõistlusele hoopis spordirõivastevoor. Miss Universumi organisatsiooni president Paula Shugart ütles, et muutus on tingitud sellest, et tähistada rohkem naiste tugevust, enesekindlust ja ilu, kirjutab Huff Post.

Shugart lisas, et loodetavasti aitab muudatus rohkem esile tuua osalejate tugevaid külgi ja enesekindlust. Positiivse kehakuvandi eest võitlejad olid muudatuse üle väga õnnelikud. Organisatsiooni The Body Positive kaasasutaja ja juht Connie Sobczak sõnas, et see on oluline samm edasi, mis tähistab noorte naiste tugevusi ja võimeid, mitte ei näita neid pelgalt iluobjektidena.

Paljud teisedki missivõistlused on asendanud bikiinivooru hoopis spordirõivastevooruga, ent Miss USA ja Miss Ameerika on endiselt kaks võistlust, mis jätkavad bikiinivoorudega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles