Naine mõtles petmise varjamiseks välja hullumeelse vale

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõned inimesed on kõigeks valmis, et vaid oma suurimaid saladusi varjata. Üks Miami stripiklubi töötaja mõtles välja hullumeelse plaani, kuidas mitte oma mehele petmisega vahele jääda.

32-aastane Karla Vasquez korraldas nimelt nii, et tema mees arvaks, et kaks võõrast meest röövisid Vasquezi. Mees teavitas inimröövist politseid ja kuigi politseis tekkis kahtlus, et tegu võib olla pettusega, nõustusid nad naist otsima, kirjutab Elite Daily.

Vasquez ei jõudnud nimelt ühel õhtul pärast tööd koju ja helistas oma mehele ning väitis, et kaks meest röövisid ta koos naise autoga. Politseil õnnestus naine lõpuks leida ja üllataval kombel istus naine ise enda auto roolis ja kedagi teist autos polnud. Ta võeti kinni ja talle esitati süüdistus inimröövi teesklemise eest.

Vasquez tunnistas üles, et ta tõesti valetas oma mehele, sest oli tutvunud baaris teise mehega ja läks õhtul temaga kaasa. Ta ei tahtnud, et tema mees saaks petmisest teada ja seetõttu mõtleski ta välja hullumeelse loo, et teda rööviti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles