Meestele: viis põhjust, miks naised seksiga ootavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Meeste jaoks tekitab see palju segadust, miks naised tahavad oodata enne, kui nad kellegagi voodisse hüppavad. Miks? Kui kaua peavad mehed ootama? Mitmel kohtingul peab enne käima? Siit saad nende küsimustele vastused. 

Elite Daily jagas meiega põhjused, miks naised ei hüppa kutiga kohe esimesel võimalusel voodisse, vaid ootavad õiget hetke. Siin on viis põhjust, miks naised lasevad mehel oodata, isegi kui nad tegelikult tahavad mehega magada.

1. Aeg ja austus

Igal naisel on oma arusaam sellest, millal on õige aeg. Mõne jaoks on okei, pärast teist kohtingut mehega magada, mõne naise jaoks on tarvis vähemalt seitse kohtingut, sest naised austavad ja väärtustavad oma keha.

Enamasti mõtlevad naised nii, et kui nad seksivad mehega liiga ruttu, näiteks pärast esimest kohtingut, siis mees kaotab naise vastu kiiremini huvi.

2. Naised eelistavad seksida mehega, kellega neid ühendavad siirad tunded

Naised otsivad juba loomupoolest midagi sügavamat ja enne, kui nad kellegagi voodisse hüppavad, tahavad nad veenduda, et nende vahel on midagi rohkemat, kui ainult füüsiline tõmme. Kui naised ei ole kindlad, kuidas nad mehe suhtes tunnevad, siis nad ei tunne ennast voodis mugavalt, mis ei ole kummagi jaoks hea.

3. Naised tahavad aru saada, mis on mehe motiivid ja mida nad mehe vastu tunnevad

Naised on alati pisut skeptilised selles osas, kui mehed nad välja sööma ja veinile viivad. Kas mehe eesmärk on naist voodisse saada või tahab ta naist päriselt tundma õppida? Igatahes tahavad naised veenduda, et mehel ei ole kohtingul ainult ühte eesmärki.

4. Mehed peavad natukene pingutama

Meestele meeldib tegelikult, kui naine ei ole nii kättesaadav ja nad peavad natukene vaeva nägema. Naised leiavad, et see on meeste puhul päris atraktiivne, kui nad on valmis pingutama selle nimel, et naise tähelepanu võita. Tegelikult on selline käitumine, jaht ja tagaajamine, juba looduse poolt kaasa antud.

5. Naiste jaoks on number väga oluline

Me elame ühiskonnas, kus seksuaalpartnerite number ütleb nii mõndagi inimese kohta. See tähendab seda, et naised ei taha omale suuremat numbrit, kui suhe ei vii mitte kuskile. Naised pigem hoiavad ennast inimese jaoks, kes tõesti väärtustab neid ja on valmis pikemalt pühenduma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles