Kuidas treenida aju paremaks seksiks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Terve päev me treenime oma aju olema mitmes kohas korraga, aga seksi ajal peab meie meel ja keha olema samal ajal samas kohas. Kuidas lülitada välja muud mõtted ja keskenduda ainult naudingule?

Seksuaalne nauding tuleb peast mitte genitaalidest, vahendab Glamour Magazine. Tuleb välja, et on võimalik treenida oma aju, et su mõtted oleksid 100 protsenti kohal.

Magamistoa jooga

Mis on ühist seksil ja joogal? Selleks, et jõuda orgasmini, peab olema keskendunud ainult ühele asjale. Proovi mitte olukorda hinnata, muretseda või asju üle mõelda, vaid keskendu naudingu protsessile. Kuidas seda teha? Kõige lihtsam viis on proovida hästi rahulikult sisse ja välja hingata ning küsida endalt «Kuidas ma ennest tunnen?». Keskendu ka enda partneri hingamisele ja sellele, kuidas teie kehad liiguvad.

Ära mõtle orgasmist kui ülesandest

Niipea, kui sa hakkad mõtlema, kui lähedal sa oled või kas sa üldse saad orgasmi, siis sa kindlasti ei jõua sinnani. See tähendab, et sa lähed pingesse ja muutud hajameelseks ning sellega lülitad sa välja oma seksuaalsed tunded. Proovi lihtsalt nautida seda, mis parajasti toimub.

Fantaseeri

Mõnikord ei ole lihtne oma mõtteid välja lülitada, siis on võib olla targem neil rännata lasta, aga püsi teemas. See tähendab, et fantaseeri ennast kuskile või oma mõtted millelegi, mis sind erutavad. Mõtle sellele, mida su partner sinuga teeb ja tunneta seda oma kehaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles