Murettekitav põhjus, miks naised teesklevad orgasmi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kaks Kanada ülikooli viisid läbi uuringu, millest selgus, et üha enam naisi teeskleb orgasmi selleks, et seksuaalvahekorda lõpetada, kuna nad ei naudi seda piisavalt.

Kuigi teadlased on varemalt kindlaks teinud, et naised võivad teeselda orgasmisaamist selleks, et partnerile heameelt valmistada, on see uus avastus üsna muretvalmistav. Teadlased märkisid, et kuigi ükski naistest ei kasutanud sõnu «vägistamine» või «nõusolekuta seks», võib taolist seksuaalakti ometi ühena neist käsitleda, kirjutab Cosmopolitan.

Uuringus osalenud naised vanuses 19-28 kirjeldasid seksuaalakte, milles nad ei soovinud pikalt osaleda ja see, et naine pidi vahekorra lõpetamiseks orgasmi teesklema, viitab sellele, et naised ei saa meestele lihtsalt öelda, et nad sooviksid vahekorda lõpetada. 

Iga uuringus osalenud naine suutis meenutada vähemalt ühte korda, mil ta tundis, et seks ei paku talle piisavalt naudingut või ta tundis end ebamugavalt ning teeskles vahekorra lõpetamiseks orgasmi. Naised kirjeldasid neid vahekordi kui «halba seksi» ja nende vastustest selgus, et taolises olukorras olles ei näinud nad lihtsalt muud lahendust, kuidas asja lõpetada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles