9-aastane tüdruk leidis koduaiast ootamatu üllatuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

9-aastane Elysia Laub mängis Indiana osariigis oma koduaias, kui ta märkas, et miski liigutab põõsas. 

«Ma vaatasin ja nägin kahte jalga, mis õhus vehkisid. Mõtlesin, et äkki on tegu seaga, sest meil on sead ja võib-olla mõni neist poegis,» rääkis tüdruk kohalikule uudistekanalile antud intervjuus. Ta jooksis kiirelt tuppa ja kutsus oma ema Heidi.

Ema tõttas aeda ja üheskoos leidsid nad põõsast vastsündinud tüdruku. Beebil oli nabanöör veel küljes, tal oli kerge päikesepõletus ja ta oli mässitud musta lina sisse. «Võtsin ta sülle, kiirustasin tuppa ja panin ta puhta teki sisse. Märkasin, et ta on veel sünnitusest puhtaks tegemata,» sõnas Heidi. Sel ajal, kui tema beebi eest hoolitses, palus ta tütrel kiirabi kutsuda.

Indiana osariigis on viimasel ajal üsna palav olnud, temperatuur on 30 kraadi ringis. Politsei hinnangul võis vastsündinu päikese käes olla mitu tundi, võib-olla oli ta põõsas olnud terve öö. Beebi viidi lähimasse haiglasse, kus tema päikesepõletust raviti, kuid üldiselt on tegu terve tüdrukuga.

Politsei kutsub beebit «Ime Jane Doe'ks» (Jane Doe'ks nimetatakse Ameerikas naissoost isikut, kelle isik on tuvastamata - toim.). Politsei kiitis ka väikest Elysiat, sest kui tema poleks aias mänginud ega beebit leidnud, oleks vastsündinu surnud. «Ta on selle lapse kaitseingel,» ütles politsei esindaja pressikonverentsil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles