Kindlaid märke, et mees murrab su südame

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kui tutvud uue mehega ja hakkad mõtlema sellele, et temast võiks saada sinu järgmine kallim, siis pole sul ju tegelikult aimugi, kuidas see suhe võib hakata arenema. Sa oled armunud ja isegi, kui mehel on mõned vead, siis sa ei pööra neile tähelepanu.

Tegelikult tasuks juba suhte alguses kaine peaga mõelda ja partneri käitumist jälgida, sest mõned märgid võivad juba üsna suhte alguses viidata sellele, et ta võib su südame murda, kirjutab YourTango.

1. Ta ei kutsu sind enda tüdruksõbraks. Kui mees pole nõus sind tüdruksõbraks või kallimaks kutsuma, siis järelikult ei näe ta sind selles rollis ja nii see ilmselt jääbki. 

2. Ta ei kohtu sinu perega. Ta teab, et ta ei jää sellesse suhtesse pikaks ajaks, seetõttu ei soovi ta ka sinu vanematega lähemalt tuttavaks saada.

3. Ta ei tee sinuga plaane. Sina oled alati see, kes plaane välja mõtleb. Ja kui tema pakub, et võiksite laupäeva õhtu koos veeta, siis ta võtab sinuga ühendust alles siis, kui väljas on juba pimedaks läinud. Miks? Sest sa pole tema jaoks prioriteet.

4. Ta ütleb sulle, et pole suhteks valmis. Kui mees ütleb ausalt, et ta pole suhteks valmis, siis usu teda. Kui ta ütleb, et ta võib sulle haiget teha, usu teda. Kui ta kinnitab, et ta pole hea poiss-sõber, usu teda. Ära kujuta ette, et sina suudad teda muuta.

5. Ta suhtleb endiselt oma eksidega. Ta ei soovi endisi kallimaid oma elust välja lükata ja suhtleb nendega üsna viisakalt edasi. 

6. Ta võib sind oma unistustega petta. Praegu on alles suvi, aga tema mõtleb juba selle peale, mida te võiksite jõulude ajal koos teha. Ära lase sel end petta. Ta üritab jätta sulle muljet, et on pikaajalisest suhtest huvitatud, kuigi tegelikult meeldib talle lihtsalt see, et sa soojendad hetkel tema voodit.

7. Ta varjab sinu eest oma telefoni. See on selge ohumärk. Ta ei luba sinul oma telefoni kasutada, aga kontrollib ise seda pidevalt või veedab sageli aega oma telefoniga. Sa oled paremat väärt.

8. Temaga on raske suhelda. Kui sa tunned, et sa ei saa oma mõtteid ja tundeid mehega jagada, siis see on ohumärk, mida ei tohiks jätta tähelepanuta.

9. Ta valetab sulle. Kui sa mõistad, et midagi on korrast ära, küsid temalt selle kohta ja tema vastab, et «kõik on korras, ära kujuta ette», siis ole ettevaatlik. Usalda alati oma sisetunnet. Kui sulle tundub, et midagi on valesti, siis ilmselt nii ka on ja te peaksite sellest rääkima.

10. Tal on lisaks sinule veel silmarõõme. Ära ole kunagi nõus olema mõne mehe armuke või lepi olukorraga, kus mehel on korraga mitu naist. Lõpuks oled sina see, kes saab haiget.

11. Tema elus on hiljuti toimunud suur muutus. Võib-olla kolis ta teise linna või lõpetas pikaajalise suhte. Pole vahet, milline see muutus oli, tõenäoliselt pole mees uueks suhteks veel valmis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles