Neli märki, et ta kavatseb sind maha jätta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kui me leiame armastuse, tahaksime me, et see jääks alatiseks kestma. Sa sooviksid, et saaksid aina uuesti ja uuesti sellesse inimesse armuda ning sulle tundub, et elu temata on võimatu.

Kuid suhetes tuleb alati ette proovilepanekuid, millest on enamasti võimalik üle saada, kui vaid muresid märgata ning nendega ausalt ja üheskoos tegutseda. Higher Perspective on reastanud neli ohumärki, mis võivad osutada, et teie suhe ei jää kauaks püsima – kui te midagi ette ei võta.

  1. Järsud iseloomumuutused. Igas suhtes võib tulla hetk, mil su partner hakkab käituma viisil, mida sa ei osanud ette näha. Mõnikord on need muutused hea eesmärgi nimel – kallim püüab saada paremaks inimeseks. Mõnikord aga võivad need olla indikaatoriks, et partner on esikohale seadnud kellegi teise vajadused ja sinu tagaplaanile asetanud. On oluline omavahel rääkida, mis on muutuste taga ning kas ehk saaksid ka sina uutes tegevustes kaasa lüüa, et teil oleks jagatud hobid.
  2. Vähene lähedus. Kui sa märkad, et su armsam ei taha enam sind puudutada, suudelda või kallistada ning hoiab sinust füüsiliselt eemale, on see oluline märk, et midagi on väga valesti. Proovige nii kiirelt kui võimalik asjad sirgeks rääkida. Mis teeb teda õnnelikuks ja mis on sinu õnneks oluline?
  3. Tahtmatus suhelda. Kui sa märkad, et su partner on loobunud igasugusest kommunikatsioonist, on see ilmselt kõige suurem ohumärk, et teie suhe on kriitilise piirini jõudnud. Anna endast parim, et teda mõista ning aru saada, miks ta enam sinuga rääkida ei taha. Sa ei saa iial teada, milles on tegelikult probleem, kui seda sulle välja ei öelda, nii et püüa olla mõistev, kannatlik ja koostööaldis.
  4. Te ei veeda enam koos aega. Igas suhtes võib ette tulla hetk, kus te märkate, et ei veeda enam omavahel koos nii palju aega kui varem. Sellel võib olla väga süütu põhjus: sina või partner tahate näiteks rohkem olla sõprade või perega. Kui kallim sind aga meelega väldib, pead sa kindlasti temaga rääkima ja uurima, milles on asi. Tõde võib olla valus kuulata, aga vähemalt saad sa selgust, miks te enam samas ruumis ei viibi.

Kõikide nende ohumärkide korral tuleks aga kindlasti hoida avatud ja rahulikku meelt, püüda vältida kriitikat ning tülide suureks puhumist. Väljenda oma tundeid ja mõtteid selgelt, ära anna hinnanguid ning püüa mõista, kuidas teine osapool asju näeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles