Mehed paljastavad üheksa kõige hullemat viisi, kuidas neid on maha jäetud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Meestel on vahepeal raske aru saada, miks naised mõnda asja teevad. Loe ja imesta, kuidas on naised meestega käitunud. 

Mehed jagasid Cosmopolitaniga, mis on olnud kõige hullemad viisid, kuidas neid on maha jäetud.

  1. «Mu endine tüdruksõber saatis oma sõbranna mulle teatama, et me ei ole enam koos. Me mängisime parajasti sõpradega palli ja nad lihtsalt naersid mu üle, pärast mängisime palli edasi.» (Ken, 26)
  2. «Ma sõitsin kaks tundi rongiga, et oma tüdruksõbrale külla minna ja nii, kui ma uksest sisse astusin jättis ta mu maha. Miks ta ei võinud seda telefoni teel teha?» (Alex, 24)
  3. «Mu endine tüdruksõber varastas mu kassi, jättis mind maha ja abiellus mu sõbraga.» (Stephen, 28)
  4. «Mu naine jättis kõik oma asjad minu korterisse ja kolis välismaale.» (David,27)
  5. «Ma tabasin oma tüdruksõbra kellegi teisega seksimast ja kutsusin seepeale sinna peole politsei ning lahkusin. Me ei ole siiamaani rääkinud.» (Jon, 29)
  6. «Ta saatis mulle sõnumi sisuga «ma ei armasta sind enam» ja kõik. Ma palusin temalt mitu korda selgitust, aga ta ei vastanud mulle enam mitte kunagi. Õnneks me olime koos olnud umbes viis kuud, aga ikkagi, see oli imelik.» (Scott, 26)
  7. «Ta sai teada, et ma olen teda petnud ja ta virutas mulle selle peale hoobi näkku. Ma ei väidagi, et ma seda ära ei olnud teeninud, aga see on päris imelik viis suhet lõpetada.» (Jordan, 24)
  8. «Ta jättis mind maha ja ma nutsin tunde, sest see oli tõesti väga valus. Tal hakkas vist kahju ja ta võttis mind tagasi, et umbes 12 tundi hiljem mind uuesti maha jätta.  Nii et mind jäeti maha sama tüdruku poolt kaks korda 24 tunni jooksul.» (Tom, 29)
  9. «Ta jättis mind maha mu isa 50ndal sünnipäeval. Peo keskel pärast õhtusööki kutsus ta mind kõrvale ja ütles, et sellest ei tule mitte midagi välja. Seejärel ta läks ära, ma ei saa aru, miks ta ei võinud peo lõpuni oodata.» (Shawn, 28)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles