Couchsurfing: sekspeditsioon diivanilt tõusmata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Couchsurfing on portaal, mille kaudu rändurid otsivad kohalike juures tasuta öömaja. Kuigi enamik rändureid on väga lahedad ja lähevad isegi seksini, kohtab ka idioote. Madis kirjutab nutiajakirjas 30+ aga hoopis seksikamast couchsurfinguga liitumise poolest.

Liitusin Couchsurfinguga kaks ja pool aastat tagasi, kui otsisin öömaja Londonis. Ei leidnud. Aga kohe pärast konto avamist kirjutas mulle väga ilus Soome neiu Riika. Polegi enne vist nii ilusat soomlast näinud. Lehvis mu elamises avara dekolteega ringi ja näitas oma ilusat tissi igal võimalusel. Väga suur isu oli olukord oma kasuks pöörata. Kahjuks olin esimesel korral liiga ähmi täis, et järgmine käik teha.

Kuu pärast seda külastas mind vietnamlanna Me. Juba kirjavahetus oli selline meelas, aga tagasihoidliku Eesti mehena ei pööranud ma sellele tähelepanu.

Kohtusin Mega bussijaamas ja tõin ta enda juurde. «Siin on nii ilus!» õhkas Me ja langes mulle kaela. «Sa oled nii nägus mees.» Suudlesime. Kümme minutit hiljem olime voodis.

Uurisin, kas Me kepib iga oma couchsurfing’u võõrustajat. Vastas eitavalt. Aga siis helistas talle kutt Prahast. «See on mu Praha boyfriend,» tunnistas naine. «Tegelt on mul ka boyfriend’id Vilniuses ja Riias, sina oled nüüd mu Eesti boyfriend

Kuigi Me oli tõsises seksinäljas, muutus see suhe juba teisel päeval tüütuks. Kui väljas käisime, kurameeris ta iga vastutuleva mehega, kandis mu riideid, koristas, tegi süüa ja kobises, kui liigse õlle võtsin. See oli tüütu. Tegu oli mu külalise, mitte naisega. Kolmandal päeval palus Me luba jääda veel paariks päevaks, näitasin ust.

Et tegu on sisserännanuga, kes elab Lätis, helistas Me mulle eelmisel aastal ja küsis, kas võib ööks külla tulla. Tuli. Keppisime korralikult. Sedapuhku lõpetasin talle paar korda ka suhu. Muidu käis asi ikka kondoomiga.

Pean tunnistama, et sellest ajast on mul nõrkus aasia naiste vastu. 

Eelmisel aastal külastas mind eesti naine (jäägu ta nimi nüüd sinnapaika) koos kahe, Ukrainast ja Moldovast pärit sõbrannaga. Käisime väljas, lõbutsesime. Ukrainlanna oli väga ilus, aga tagantjärele suheldes vedu ei võtnud. Võttis hoopis eestlanna. Tuli uuesti külla, tegime mõne napsu ja pärast seda läkski hommikuni kestnud teineteise nautimiseks.

Olen võõrustanud kahe aastaga umbes 40 rändurit igalt poolt maailmast Jaapanist Iirimaani ja enamik neist on väga lahedad. Seega soovitan Couchsurfingu kogemust kõigile. Te ei kujuta ette, kui seksikad on Jaapani naised! Pealegi joovad nagu loomad. Soovitan alati võõrustada ka vene naisi. Krassavitsad ja väga lahedad!

Artikkel ilmus nutiajakirjas 30+. Vaata lähemalt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles