Moodne armastuslugu: ma armusin ta säutsudesse

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Tänapäeval ei imesta keegi, kui paar on tutvunud interneti kaudu. Selles klassikalises armastusloos armus naine ühe Londonis asuva raamatupoe Twitteri kontosse.

2012. aastal armus naine nimega Victoria Londoni raamatupoe Twitteri säutsudesse. Naine kirjutas oma Twitteri kontol, et «Ma olen armunud sellesse inimesse, kes seda kontot juhib.» Pärast mõningast Twitteri-flirti tahtis Victoria teada, kes on see salapärane mees raamatupoe kasutajakonto taga, vahendab Cosmopolitan.

Jonathan O'Brien, raamatupoe juhataja, ütles, et Victoria oli astunud nende poodi ja toonud kaasa sõõrikuid. «See oli parim esimene kohting (ja loodetavasti viimane, kuhu ma minema pean). Ma ostsin talle Võlur Ozi raamatu, sest ta mainis, kui väga talle see film meeldis,» rääkis Jonathan.

Ülejäänud on juba ajalugu. Neli aastast pärast seda paar abiellus ja loomulikult jäädvustasid nad selle hetke Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles