Stilist Ženja Fokin: hea tuju on peidus säravates ja kirgastes riietes

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stilist Ženja Fokin
Stilist Ženja Fokin Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Küsisime meie lemmikstilist Ženja Fokinilt ühe lihtsa küsimuse: mida võiks üks stiiliteadlik naine sel suvel kanda? Mis on moes ja mis ei ole? Loe lähemalt, mida Ženja Fokin naistel kanda soovitab.

«Riietuse osas peaks tähele panema häid materjale. Kindlasti võiks kanda siidi, head ja hingavat puuvilla ning linast. Sellised head pehmed ja hingavad materjalid on kuumal suvepäeval väga mõnusad.»

«Stiilide osas on kindlasti popp selline mõnus hipi- ja boho-stiil,» räägib  Ženja. Lisaks leiab ta, et naiselik stiil väikese vimkaga tekitab alati hea ja ägeda tunde.

Ženja rõhutab: «Naised, kandke kleite ja värve! Mõnusad marjased, värsked ja säravad toonid sobivad suurepäraselt ilusate ilmadega kokku. Isegi, kui vihmane ilm võib tekitada ajutise morni tuju, siis värvid loovad õnnetunde. Hea tuju on peidus säravates ja kirgastes riietes.»

Meie oleme igatahes Ženjaga nõus. Suvi on suurepärane aeg, et kanda ilusaid ja värvilisi kleite, mis oleksid pehmest ja mõnusast materjalist, et nahk saaks kuumal suvepäeval hingata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles