Selena Gomez paljastab, kuidas olla Instagramis populaarne

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selena Gomez
Selena Gomez Foto: Vida Press

Hiljuti Instagrami uueks kuningannaks tõusnud Selena Gomez paljastab, mis on tema populaarsuse taga äpis ja kuidas tema oma pilte valib. 

Selena Gomezel on rakenduses kõige rohkem järgijaid ja hiljuti sai tema pilt läbi aegade kõige populaarsemaks pildiks Instagramis, vahendab Cosmopolitan.

Siin on mõned Insta-nipid, mida Selena lahkelt fännidele jagas.

Ära mõtle üle

Selena ise arvab, et kergelt kaootiline spontaansus on üks võti, kuidas Instagramis populaarseks saada. Ta ei mõtle kunagi liiga pikalt, kui ta teeb mõne pildi ja see võiks sobida, siis postitab ta selle ilma pikema mõtlemiseta.

Kui sa kahtled, kasuta emojisid

Kui parajasti ei tule ühtegi tabavat pealkirja, siis pane lihtsalt mõni kihvt naerunägu ja sellest piisab.

Lae üles erinevaid pilte

Selena postitab fotosid nii igapäevaelust kui erinevatelt professionaalsetelt pildistamistelt, lisaks veel spontaansed videod ja kodused selfid.

Otsi mõni sõber, kes on fotograaf

Selenaga reisib kaasas tema kontserttuuri fotograaf ja igaühel sellist võimalust ei ole, aga võib olla on mõni su sõpradest innukas fotograaf. Kasuta seda ära ja paku välja, et võiksite võimalusel mõned pildid teha. 

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles