Südantsoojendav viis, kuidas üks väike tüdruk maailma muudab

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FOX40 News / Kuvatõmmis

Kui meid keegi tänaval peatab, ei taha me tavaliselt seisma jääda, et neid ära kuulata. Meid on teinud ettevaatlikuks kõiksugused pangad ja telekommunikatsioonifirmad või poliitilised organisatsioonid, kes end peale suruvad. Aga mõnikord tasub seisma jääda.

See Lääne-Sacramento tüdruk püüab maailma muuta ühe inimese haaval. Leah Nelsonit ei heiduta, kui talle ära öeldakse, vaid saab sellest ainult hoogu juurde. Tema maailma muutmise plaan on aga nii lihtne, et inimesed, kes peatuvad, on sellest šokeeritud.

Nimelt kingib Leah igale inimesele enda valmistatud käeehte. Selle eest peab «maksma» – igaüks, kes käepaela saab, annab selle vastuvõtmisega lubaduse teha kellelegi midagi head. Vaid üks väike heategu, kingi käevõru edasi ning oledki juba andnud oma panuse maailmaparandamisse! «Maailmas on palju probleeme,» teab Leah. «Aga alustame sellest, et oleme lihtsalt teineteise vastu kenad!»

Isegi, kui meile keegi selle eest käeehet ei anna, tasub Leah’st igal juhul eeskuju võtta. Tee juba täna üks väike heategu!

A West Sacramento girl is looking to change the world one bracelet at a time. Read more: http://via.fox40.com/8jpD6

Posted by FOX40 News on Monday, 18 July 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles