Pihtimused: «Ma kardan seksi...»

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Saladuste jagamise keskkonnas Whisper avaldasid inimesed, kes kardavad seksi, oma kõige ausamad mõtted ja tunded.

  1. «Seksi ajal muutun ma nii ärevaks, et värisen terve aja kontrollimatult. See, kui kutt naerma hakkab, ei aita kuidagi kaasa, vaid teeb olukorra ainult hullemaks. Ma ei saa sinna ju midagi parata!»
  2. «Ma olin nii ärevil sellest, et hakkan tüdrukuga seksima, et mul ei läinud kõvaks. Huvitav, mis ta minust nüüd arvab...»
  3. «Eile võtsin ma enne seksi rinnahoidja seljast – esimest korda elus. Ta oli esimene mees viiest, kellega ma maganud olen, kes mind ilma rinnahoidjata nägi. Aga ma olen ikka närvis.»
  4. «Ma tekivad seksi ajal pidevalt ärevushood, sest mul on tugev ärevushäire. Mul on tunne, et mu poiss-sõber arvab selle põhjuseks olevat hoopis selle, et ta pole piisavalt hea.»
  5. «Enne seksi tabab mind alati ärevushoog, isegi siis, kui ma olen selle tüdrukuga juba seksinud.»
  6. «Ma olen liiga ärevil ja ei suuda enam seksi nautida. Mul on abikaasast kahju, kuid ma ei saa sinna midagi parata. Ta ütleb, et tahab ainult mind, kuid see teeb asja veel hullemaks.»
  7. «Ma olen atraktiivne naine kahekümnendates eluaastates, aga ma pole juba üle aasta seksinud, sest ma olen vallaline ja sotsiaalselt väga ebakindel.»
  8. «Ma olen inimene, kel on väga väike seksiisu, aga mu partneril on suur seksiisu. See on muutnud mu ärevuse veel hullemaks, sest mul on tunne, et ma ei suuda talle pakkuda, mida ta soovib.»
  9. «Ma ei suuda nautida oraalseksi ja see tekitab minus ärevust. Kellegi nägu ei peaks seal all olema!»
  10. «Ma armastan seksi, kuid ma olen sotsiaalselt väga ärev ja ei see teeb lahtiriietumise väga raskeks.»
  11. «Et orgasmi saada, pean ma saatma seksikaid sõnumeid, sest päriselus seksimine tekitab minus paanikahooge.»
  12. «Ma olen alati väga pinges, sest mul on ärevushäire. Ma ei suuda seksi nautida, sest ma ei suuda iialgi lõdvestuda.»
  13. «Ma käisin selle kutiga neli kuud ja ta kasutas mind ainult seksiks. Nüüd oleme me lahku läinud, aga alati, kui keegi räägib seksist, hakkab mul kõhus keerama ja ma lähen kergelt paanikasse.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles