Kuidas hinnata meest tema lemmiklooma järgi?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Itaalia ajakirjas Psiche toodi välja meeste iseloomustus vastavalt nende lemmikloomale. Geniusbeauty.com kirjutas, et autorite sõnul saavad naised antud klassifikatsiooni järgi hinnata, millise suhtepartneriga võiks vastassoost isiku näol tegemist olla.

Kalade omanikud

Psühholoogid iseloomustavad mehi, kellel on kodus akvaarium, pedantsete ja nõudlikena. Enamasti jälgivad nad naisi eemalt ja eelistavad meditatiivset elu.

Näriliste pidajad

Mees, kes endale koju hamstri, roti või merisea toob, on tõenäoliselt rikka kujutlusvõimega, rahaga kokkuhoidlik ja kavatseb enda kodu tõeliseks laohooneks muuta.

Koerasõbrad

Artikli autorite väitel on koeri pidavad mehed tundlikud. Kõige enam hindavad nad sõprust ja tuge, on sentimentaalsed, heasüdamlikud ning armastavad lapsi. Psühholoogid märkisid siiski, et iseloomustus käib vaid teatud tüüpi koeraomanike kohta. Jõhkrate koerte peremehed olevat tavaliselt võimutsevad, agressiivsed ja järeleandmatud.

Kassiarmastajad

Kasside omanikud olevat nõrga tahtejõuga ja kodulembelised. Psühholoogide sõnul on need mehed laisad, vastutustundetud ja võimetud otsustavaid samme astuma.

Eksootilised koduloomad

Mehed, kes jagavad kodu eksootiliste loomadega, on magamistoas leidlikud ning kipuvad enda ja ümbritsevate elu lakkamatuks pidustuseks kujundama.

Putukate pidajad

Kui mehe kodus ronivad ringi ämblikud, tarantlid ja muud taolised olendid, on ta tõenäoliselt depressioonile ja neuroosile kalduv sünge veidrik ning parimal juhul paadunud pessimist, kes tüütaks enda tüdruksõpra lõputu hädaldamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles