Uuring: inimesed eelistavad head toitu seksile

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ainult üks neljast naisest eelistab head seksi toidule.

Uuest uuringust selgus, et peaaegu 12 protsenti inimestest vanuses 18 kuni 55 üle maailma ütlesid, et nad päriselt armastavad sööki. 60 protsenti vastanutest ütles, et söömine on sama suur nauding kui seks. Pooled naised leidsid et, kui neil on valida, kas kena õhtusöök või hea seks, siis nad valiksid õhtusöögi. 31 protsenti naistest olid kahe vahel ja ei eelista ühte valikut teisele.

Huvitav on see, et viimasel ajal on sotsiaalmeedias populaarsust kogunud sellised märksõnad nagu #FoodPorn ja #Foodgasm, mis kaudselt viitavad seksile. Me teeme rohkem pilte toidust, kui inimesest, kellega koos me seda toitu naudime.

Kas toit on aja jooksul paremaks läinud või seks halvemaks?

Populaarne väljend «sa oled see, mida sa sööd» selgitab meile, miks inimesed tunnevad toiduga rohkem sidet. Inimesed ütlevad, et see, mida nad söövad või eelistavad defineerib neid mingil määral, seetõttu on meie tunded toidu vastu suurenenud.

Teadlased ei ole veel välja selgitanud, kas seks on aja jooksul halvemaks läinud, aga kõike head ju ei saa. Meie soovitus: minge välja head sööki nautima ja minge pärast koju linade vahele hullama. Win-win!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles