Kümme humoorikat lugu, mis on juhtunud esimesel kohtingul

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Inimesed säutsusid Twitteris oma esimestest kohtingutest, mis ei läinud kõige paremini. Loe ja naera! Kas sinul on esimesel kohtingul midagi naljakat juhtunud?

  1. «Me pidime paarist kohast enne kohtingut läbi sõitma. Varsti ma sain aru, et ta müüb narkootikume, et õhtusöögi eest maksta.»
  2. «Ma olin kohalikus telekanalis reporter ja esimene asi, mida kutt mulle kohtingul ütles oli, et ma päriselus ei näegi nii paks välja.»
  3. «Ma tegin kogemata püksi ja ütlesin, et lähen WC-sse ning ma ei läinudki kunagi tagasi ta juurde.»
  4. «Ma üritasin oma kohtingukaaslasega flirtida ja ütlesin, et ta lõug on natukene jäätisega kokku saanud, aga tuli välja, et see oli vinn.»
  5. «Ma arvasin, et me lähme kahekesi kohtingule, aga ta tutvustas mind oma tüdruksõbrale kui uut sõpra.»
  6. «Ma oksendasin pärast suudlust, sest ma olin nii närvis.»
  7. «Ta oli nii vaikne ja kui ma andsin talle oma jaki, sest tal oli külm, siis ta saatis mulle sõnumi «aitäh».»
  8. «Üks kutt kutsus mind õuduste majja kohtingule ja ma kukkusin. Ta läks ja jättis mind üksi, sest ta kartis. Hiljem leidsin ta juba kellelegi teisega flirtimas.»
  9. «Käisin õhtusöögil mehega, kes rääkis terve õhtu, kui hea meel tal on, et ta vanaema ära suri.»
  10. «Ta ütles, et ma räägin liiga palju, mille peale ma vastasin, et see kipub juhtuma, kui ma olen natukene närvis. Ta ütles, et ma peaks sellega tööd tegema ja ennast parandama.»

Tahad rohkem naerda? Sisesta Twitterisse otsingusõna #WorstFirstDate.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles