Kuidas teha nii, et esmaspäevad oleksid vähem nõmedad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Me oleme rõõmsalt kaks päeva puhanud ja siis saabub esmaspäev… Mida teha selleks, et esmaspäevad oleksid vähem sinised? See kõik saab alguse juba pühapäeval. 

Miks on esmaspäevad alati sinised? Sellepärast, et me oleme just kaks päeva puhanud ja teinud seda, mida me ise tahame ja järsku tabab meid taas karm reaalsus – kontor, töö ja vastutus.

Planeeri oma nädal ette

Tee omale nimekiri asjadest, mida sa pead see nädal tegema, vahendab PureWow. Märgi sinna listi üles kõik kohtumised, kohustused, kodutööd ja söögid. Nii ei saabu miski sulle üllatusena ja ei aja sind sellega veel rohkem endast välja.

Ära tee tööd

Kui on võimalik, siis ära tee nädalavahetusel tööasju. Nendel päevadel pead sa puhkama, et sul oleks üldse jõudu ja energiat tööd teha.

Tee midagi kasulikku

Tee midagi kasulikku endale või teistele, mine näiteks joogasse või loomadevarjupaika.

Maga korralikult

Pingsalt selle üle mõtlemine, et sul on järgmine päev või nädal väga raske, ei lase sul uinuda. Vaigista need mõtted ja proovi ennast korralikult välja magada. Nii oled järgmine päev energiline ja värske.

Ära joo alkoholi pühapäeva õhtul

Esiteks ei lase alkohol sul korralikult välja magada ja lisaks selle, et on esmaspäev, pead tegelema ka võimaliku eelmise õhtu tagajärje ehk pohmelliga. Äärmisel juhul, kui kuidagi ei saa ilma, siis katsu piirduda ühe kokteiliga pühapäeva lõuna ajal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles