Heidi Ruul: miks mehed voodis nii saamatud on? (2)

Heidi Ruul
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidi Ruul
Heidi Ruul Foto: Marit Kuusk

Seks, seks, seks… Ameerika kirjanik Henry Miller on kirjutanud, et kui miski üldse seda hullumeelset maailma koos hoiab, siis on selleks seks! Mina noogutan antud väitele tunnustavalt kaasa. Põrandat pestes, poenimekirja koostades või naabrinaise suunas salvavaid kommentaare loopides ükski naine paraku reeglina orgasmi ei saa – tuleb tunnistada, et mõnikord tundub see võimatu missioonina isegi mehega vahekorras olles. Siit ka siiras küsimus: miks lõviosa meestest voodis nii segaduses ja saamatud on? 

Sattusin möödunud nädalal lugema artiklit, milles üks meessoo esindaja tunnistas, et jah, seks ongi meeste jaoks pisut tundlik teema. Väidetavalt antakse mehepoegadele pesast välja lennates antud kategoorias täpselt kaks nõuannet: hoidu suguhaigustest ja ära jumala eest kedagi kogemata rasedaks tee! Seda muidugi juhul, kui vanemad pojakesel üldse enne pulmi algajate akrobaatikat harrastada lubavad.

Ma tegelikult ei taha üldse üldistada, aga tõsi ta on – enamikul meestest pole aimu ka, mida naisega voodis peale hakata. Nii nad, vaesekesed, siis rapsivadki – lootes, et naise rahuldamine on analoog mälupulga ühendamisele arvutiga – leiad õige ava üles ja edasi käib kõik põhimõtteliselt iseenesest. No ei ole nii! Ainus sarnasus on vist see, et lohakuse korral on mõlemal juhul oht mõne koleda viirusega nakatuda.

Kuid mis siis paneb mehi arvama, et maksimaalselt 15-minutiline maraton partneri peal, all, ees või taga, ühes läbilõikega erinevatest teemakohastest artiklitest, on kõik, mida meil tippu jõudmiseks vaja läheb? Aeg peeglisse vaadata! Kui ka sina oled vähemalt korra elus eriti halva mängu juures head nägu keskmisest valjemate oietega kombineerinud, siis oled vähemalt ühe potentsiaalse täku seksuaalsele arengupeetusele nõu ja jõuga abiks olnud. Miks? Viisakusest. Aga seks pole kella viie tee Briti kuningannaga, et selle käigus etiketiraamatus rangelt näpuga järge peaks ajama.

Looduse poolt antut me muuta ei saa (ja suurus ei pidanudki õnneks oluline olema), aga see, kuidas härra oma egopikendust kasutab, on paljuski naise teha. Naine on kael, mis mehe pead õiges suunas keerab, või mis? Seda tasuks minu arvates alati ka voodisse minnes meeles pidada – enda heaolu on ju vähemalt sama oluline kui partneri oma! Keera ja vääna teda siis nii palju kui vaja on – kasvõi kaheteistkümne orgasmi jagu… Ühelt kompassita orienteerujalt ei saa ju ometi häid tulemusi oodata – ta võib hoopis lootusetult ära eksida.

Õnneks pole olukord sugugi lootusetu ka nende naiste jaoks, kellele kompassiamet just kõige ahvatlevam ei tundu – meeste hulgas eksisteerivad ka mõned sisseehitatud GPS-ga eksemplarid! Küll aga tuleks siinkohal mainida, et tegemist on üsna eksklusiivse ja piiratud väljalaskega. Kui see sulle liialdusena tundub, siis mõtle hetkeks, mitme endise voodipartneriga oleksid sa suurima rõõmuga nõus uuesti vahekorda astuma? Võiksin vanduda, et see number pole suurem kui viis. Või kaks…

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles