Maailma seksikamad naised: müüdid ja tegelikkus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie.
Angelina Jolie. Foto: VALERIE MACON/AFP

Pamela Anderson, Angelina Jolie, Madonna, Marilyn Monroe... need on vaid mõned näited naistest, keda on läbi aastate peetud maailma kõige seksikamateks. Me teame, et need naised on seksikad, enesekindlad ja võitnud tuhandete südameid, aga millised on nad tegelikult?

Genius Beauty tõi välja maailma seksikamateks naisteks peetud õrnema soo esindajad, nende kohta levinud müüdid ja tegelikkuse.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX
  • Marilyn Monroe

Müüt: eelmise sajandi suurim seksisümbol. Blondid lokid, naiivsus ja kuulus valge kleit tegid Monroe kiirelt maailmakuulsaks.

Tegelikkus: Monroe loomulik juuksevärv oli sootuks pruun ja tema tegelik nimi Norma Jean Baker Mortenson. Tema filmirollid olid pigem kerged ja üsna sarnased, ent selle põhjuseks on ilmselt asjaolu, et Monroes ei nähtud näitejat, vaid lihtsalt naist, kes on väga seksikas. Isegi täna, pool sajandit pärast Monroe surma, on internet täis tema fotosid ja teda pole unustatud. Temast kirjutatakse endiselt raamatuid ja tehakse filme. Tuhanded naised jumaldavad Monroed eeskujuna veel praegugi.

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX
  • Madonna

Müüt: ekstravagantne, enesekindel, äärmiselt heas vormis naine, kes kannab laval alati julgeid kostüüme.

Tegelikkus: Madonnal on karjääri jooksul olnud mitu erinevat nägu. Ta on olnud kelmikas blondiin, saatuslik naine, seksisümbol. Madonna on füüsiliselt ääretult heas vormis ja seda tänu töökusele ning sihikindlusele. Kuigi Madonna pole ammu ühtegi uut laulu välja andnud, kuulub ta endiselt kõige seksikamate naislauljate hulka ja näeb peaaegu 60-aastaselt endiselt veatu välja.

Mavrix
Mavrix Foto: mavrixphoto.com/mavrixphoto.com
  • Pamela Anderson

Müüt: suured rinnad ja lopsakad huuled tegid Andersonist seksisümboli. See seksikas blondiin on olnud paljude meeste unelmate peategelaseks.

Tegelikkus: kuigi paljude jaoks on Anderson tuntud erootilistest filmidest, alustas naine tegelikult hoopis treenerina. Võiks öelda, et Andersonil vedas: ühe jalgpallimängu ajal näidati teda suurelt ekraanilt ja tänu sellele sai naine kohe pakkumise modellitööd teha. Anderson on kaasa löönud mitmes teleseriaalis, neist kõige tuntum on ilmselt «Rannavalve». Kui nooruses olevat Anderson oma päevikusse tagasihoidlikult kirjutanud, et soovib süütuse kaotada alles 19-aastaselt, siis vanemas eas polnud naine enam niivõrd arglik: tema seksivideo oli vahepeal internetis kõigile vabalt kättesaadav. 

AFP
AFP Foto: MARK RALSTON/AFP
  • Angelina Jolie

Müüt: tätoveeringutega ja äärmiselt kütkestav Lara Croft. 

Tegelikkus: Jolie oli nooruses väidetavalt üsna priskete põskedega neiu, kes polnud oma välimusega kunagi rahul. Jolie tundis, et tema välimus ei ole kooskõlas sellega, kes ta hingelt on. Ta otsustas pidada ranget dieeti ja käis ka paaril iluoperatsioonil. Angelina Jolie ja Brad Pitt tunduvad olevat teineteisele lausa loodud ning üheskoos on nad loonud ilusa ning võrdlemisi suure perekonna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles