Kuidas treenis näitlejanna Margot Robbie ennast heasse vormi?

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margot Robbie
Margot Robbie Foto: Vida Press

Selle suve üks kõige oodatumaid ja vaadatumaid filme kinodes on kindlasti «Suitsiidisalk». Selles filmis mängivad teiste seas Jared Leto, Will Smith ja Margot Robbie, kellest viimane pidi peaaegu terve filmi kandma väga nappi rõivastust, mis rõhutas näitlejanna suurepärast figuuri. Loe lähemalt, kuidas Margot filmiks valmistus ja milline nägi välja tema treeningrežiim?

Kõik väljaanded räägivad, et Margot Robbiel on meeletu töötahe ja ta on valmis väga kõvasti pingutama. Kui ta esimest korda oma «Suitsiidisalga» kostüümi nägi, mis koosneb väga lühikestest pükstest, võrksukkadest ja keha ümber olevast T-särgist, siis lasi Margot helistada treener Andie Heckerile, vahendab wellandgood.com. Hecker aitas Margoti kahe nädalaga enneolematult heasse vormi.

 

A photo posted by @margotrobbie on

Margot Robbie treeningplaan nägi ette kolm korda nädalas päeva trenne alustada ujumisega, siis teha pilatest ja lõpuks kardiotreeningut. Hecker ei soovita nii intensiivset treeningplaani mitte kellelelgi. Hecker rõhutas, et nad tegid trenni tervele kehale, mitte ei keskendunud ühele kehaosale.

Hommik: ujumine

Iga hommik alustas Margot Robbie basseinis 45-minutilise  treeninguga, ujudes kiirust varieerides mitut eri stiili.

Pärastlõuna: pilates

Pärast ujumist läks Robbie paariks tunniks võtetele, et pärastlõunal tund aega Heckeriga pilatest, balletti või vastupidavust treenivaid harjutusi teha.

Õhtul: kardio

Pärast õhtuseid võtteid, kui Robbiel oli energiat, siis nad tegid veel hüppenööri- või balletihüppeid.

A photo posted by @margotrobbie on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles