Mängi sõbrannadega väljas käies seda mängu, et seksikad mehed sulle läheneksid!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kellegi südamega manipulatiivsete mängude mängimine on vale. Kuid see ei tähenda, et päris mängude mängimine seda oleks. Koolitaja Adam LoDolce soovitab lõbusat, naljakat ja väga hästi toimivat mängu, mida tema vallalisena mängis. See mäng julgustab seksikaid mehi sulle lähenema. Mängu nimi on «Shoot, Shag, Marry» ehk «Tulista, pane, abiellu».

Kõigepealt peab sinu sõbranna valima välja ruumist kolm meest. Seejärel pead otsustama, keda sa tulistaks (mees, kes sulle ei meeldi), keda paneks ja kellega sa abielluks. Kuna see mäng on lõbus ja naljakas, siis te ilmselt vaatate välja valitud mehi palju. Hoolitse ainult, et sa meest, kes sulle ei meeldi, liiga palju ei vaataks.

Meestele, keda te palju vaatate, annab see vihje teiega rääkima tulla. Kui vähemalt üks neist meestest on piisavalt julge, tuleb ta küsima, miks sa tema peale osutasid. Kuna sa oled piisavalt julge, siis sa vastad: «Võib-olla ma tulistasin sind, võib-olla ma panin sind, võib-olla ma abiellusin sinuga, kuid sa ei saa kunagi teada.» Sul on tema tähelepanu.

LoDolce sõnul teevad paljud naised vea pidades uute meestega tutvumist väga tõsiseks asjaks, kuid selle juures ongi kõige olulisem lõbu. Niisiis proovi kindlasti seda mängu järele! Tõsine asi algab alles sealt, kus tuleb eristada häid mehi halbadest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles