Levinud harjumus, mis võib paarisuhtes probleeme tekitada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurbritannias viidi läbi küsitlus, et välja selgitada, millest inimesed unes räägivad ja kuidas see mõjutab nende suhteid. Selgus, et peamisteks jututeemadeks magamise ajal on toit, töö, sport ja telesaated, kuid vahel ka endised kallimad. Viimane tekitab suhetes sageli probleeme.

Unes rääkimine pole midagi ebatavalist, aga kui partner räägib magamise ajal oma endisest kallimast ja tema praegune partner juhtub seda kuulma, siis sellesse ei suhtu partner sugugi hästi. Küsitluse läbiviijad uurisid ka seda, kas inimesed räägivad unes rohkem siis, kui nad on alkoholi tarbinud või mitte, kirjutab Female First.

Suur hulk vastanutest sõnas, et nende partner räägib läbi une peamiselt siis, kui ta on alkoholi tarbinud, ent 71 protsenti vastanutest ütles, et partner räägib unes ka siis, kui ta pole alkoholi joonud. Mõned inimesed tunnistasid, et partneri unes rääkimine on neid nii väga häirinud, et nad on lausa üles tõusnud ja teise kohta magama läinud.

3 protsenti vastanutest ütles, et nad on pidanud suhteid lõpetama sellepärast, mida partner on läbi une öelnud. 9 protsenti sõnas, et partner on unes rääkinud oma eksist ja see on järgneval hommikul paksu pahandust tekitanud.

Uuringu viis läbi veebileht Web Blinds, mille esindaja Zoe Ashton ütles, et kuigi unes rääkimine pole midagi erilist ja seda teevad paljud, võib see ekstreemsematel juhtudel siiski suhtele lõpu peale teha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles