Kuus lihtsat lisaraha teenimise viisi julgetele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ütleme ausalt, järgnevate lisarahateenimisviiside järgimiseks peab olema keskmisest julgem ja usaldavam. 

  1. Müü oma juukseid

Miks peaks sina maksma juuksurile, kui juuksur võib maksta hoopis sulle? Casabella juuksestuudio ostab kokku nii meeste kui ka naiste juukseid, mis on vähemalt 35 cm pikad. 100 g kohta makstakse 20 eurot. Lisaks saab soovi korral juukselõikuse tasuta.

  1. Hakka sperma- või munarakudoonoriks

Sugurakkude eest võib raha teenida, kuid suur otsus viljatuid paare aidata ei peaks tulenema lihtsalt soovist raha teenida, vaid siirast soovist abi osutada. Doonoreid otsivad näiteks Elite kliinik ja Nova Vita. Nende kodulehtedelt on võimalik lugeda rohkem infot, et teha hästi läbi mõeldud otsus.

  1. Üüri oma kodu turistidele seni, kuni sa ise reisil oled

Airbnb.com võimaldab oma kodu turistidele rentida seni, kuni sa ise reisil oled. Nii ei seisa sinu kodu sinu eemaloleku ajal lihtsalt tühjana, vaid teenib raha ja on kellelegi kasulik. Näiteks Tartus oma kodusid nädalaks välja üürivad inimesed teenivad keskmiselt 145€ nädalas. Hinna võib võõrustaja ise otsustada.

  1. Paku välismaistele külalistele öömaja ja hommikusööki

Airbnb.com vahendusel inimesi raha eest enda kodus majutada ka ise kodus olles ja neile hommikusööki valmistades. See on põnev viis uute inimestega kohtumiseks ja raha teenimiseks. Sinu külalised saavad palju väärtuslikuma reisikogemuse.

  1. Rendi oma auto välja

Kui lähed näiteks reisile, siis ei pea sinu auto kuskil parklas kuluna seisma. Autolevi.ee abil saad enda autot teistele inimestele välja rentida. Reisilt tagasi tulles oled selle võrra rikkam.

  1. Paku taksoteenust

Auto on väga suur kuluallikas – bensiin, hooldused, rehvivahetused jne jne. Kuid see ei pea seda olema. Tallinnas on võimalik Uberi abil taksoteenust pakkuda. Kui Uber ei sobi, siis võid otsida üles mõne Facebooki grupi (näiteks «Tallinn-Tartu-Tallinn») ja enne ühest linnast teise reisimist autos leiduvaid vabu kohti pakkuda kindla summa eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles