Kas banaan sobib hommikusöögiks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kas sa sööd iga päev hommikusöögiks banaani? Tuleb välja, et see ei olegi nii hea mõte ja sa võid hoopis kogemata oma dieedile vastu töötada.

Kui sa oled harjunud igat päeva ühe banaaniga alustama, siis meil on sulle halvad uudised. Banaanide söömine hommikusöögiks ei olegi nii tervislik, kui sa arvad, vahendab Elite Daily. Tuleb välja, et sa võib olla isegi saboteerid oma dieeti enda teadmata.

Banaane teame pigem hea ja tervisliku valikuna, aga tuleb välja, et banaanides on palju suhkruid, mis annavad sulle kohese energialaksu, aga pärast seda oled sa kiirelt taas väsinud ja näljane. See ei ole veel kõik, banaanid ei mõju seedimisele väga hästi. Suhkru ja alkoholi tarbimine tekitab kõhus käärimise protsessi, mis tekitab happeid, mis võivad kõhu kinni panna.

Ära muretse, sa ei pea banaanide söömist lõpetama. Selleks, et vähendada happelisust, peaksid sa sööma midagi, mis seda neutraliseeriks nagu näiteks head rasvad. Järgmine kord, kui sa sööd banaani, siis lisa sinna natukene maapähklivõid, kaerahelbeid või maitsestamata jogurtit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles