Pluss-suuruses stiiliblogijad inspireerivad moetööstust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks kuulsamaid pluss-suuruses modelle Ashley Graham
Üks kuulsamaid pluss-suuruses modelle Ashley Graham Foto: Vida Press

Moetööstusele heidetakse tihti ette, et nad kasutavad liiga peenikesi modelle või pluss-suurusele mõeldud riided näevad vanamoelised ja lihtsalt koledad välja. Tutvustame viit stiiliblogijat, kes on tõeliselt inspireerivad ja kes suudavad murda moemaailma standardeid. 

Keskmine naine ei ole peenikese modelli mõõtu. Me tahame näha igas suuruses naisi, nii moelavadel kui ajakirjades. Verily Magazine’i vahendusel toome teieni viis suunanäitajat, kes on pluss-suurusest hoolimata suutnud inspireerida ja olla eeskujuks paljudele naistele.

1. TANASHA AWASTHI

Naine on päris San Franciscost ja noorena öeldi talle, et ta on ilus, aga liiga suur. Naine sai inspiratsiooni ja lõi oma blogi, millega ta tõestab, et igas suuruses naised on ilusad.

2. SHIRA ROSENBLUTH

Shira on tuntust kogunud oma naiseliku stiiliga ja julgustab naisi võtma riske ning olema uhked iga oma kehaosa üle. Tema blogi sai alguse sellest, et ta aitas oma kolleegidel ja sõpradel poest riideid valida ning ühel hetkel mõistis, et ta tahaks enda stiiliga rohkem naisi inspireerida.

3. GABI GREGG

Gabi Greggi karjäär blogijana ja ujumisriiete disainerina sai alguse sellest, kui ta postitas sotsiaalmeediasse endast pildi ujumisriietes ja julgustab oma lugejaid sama tegema. Ta leiab, et piiratud valik riiete osas ei tähenda seda, et naised peaksid tegema stiilis järeleandmisi ja lisaks rõhutab naine seda, et me peame olema õnnelikud selle keha üle, mis meil praegu on.

 

A photo posted by @gabifresh on

4. NICOLETTE MASON

Ta on öelnud, et teda ei huvita, mis firmamärki ta kannab, sellest olulisemaks peab ta kangast ja kvaliteeti. Ta ei pahanda, kui kasutatakse sõna «pluss-suurus», aga ta rõhutab, et see ei kirjelda inimese iseloomu ja seda kasutatakse tihti vales kontekstis.

5. ALLISON TENG

Allison tahab, et inimesed keskenduksid sellele, et nad oleksid tervislikud ja enesekindlad ning see teebki naised stiilseks. Ta on öelnud, et asiaadina on tal üsna raske olnud, sest selles kogukonnas on vähe pluss-suuruses naisi, aga ta soovitab kõigil keskenduda pigem positiivsetele asjadele ja lasta endast mööda kõik negatiivne. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles