Meestele: komplimendid, mis naistele meeldivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Naised kuulevad liiga vähe ilusaid ja originaalseid komplimente, mis tõesti jäävad meelde ja ei ole ülepingutatud. Trikk on selles, et komplimendid peavad olema ootamatud, sellisel juhul on nad üllatavad ja meeldejäävad.

Askmen pani kirja kümme komplimenti, millele naised ei suuda vastu panna. Need ei ole stiilis «sa oled maailma kõige ilusam naine», vaid midagi sügavamat ja originaalsemat.

1. «Sinuga on ülilõbus!»

Üks suurimaid müüte on see, et naised ei oska nalja teha, kuigi naisnäitlejad tõestavad pidevalt vastupidist. Mehed mõtlevad, et nemad peavad suhtes olema number üks naljahambad, aga tegelikult ei ole nii. Kui sa teed naisele selle kohta komplimendi, et ta oskab nalja teha, siis sa tõestad sellega, et sa ei ole seksistlik siga, kes arvab, et naised ei ole võimelised kedagi naerma ajama.

2. «Ma alati õpin sinult nii palju.»

Anna naisele märku, kui sa hindad ta tarkust ükskõik, kas ta on palju õppinud või elukogenud. Kõik teavad millestki midagi, aga ole tähelepanelik selles osas, millest ta täpselt räägib. Lisaks on sul võimalik teha komplimenti tema valikute või maitse kohta, näiteks: «Sul on hea maitse muusika/raamatute/filmide osas!». Lisaks võid küsida temalt, et ta soovitaks sulle mõnda head raamatut või artiklit, sest tundub, et ta teab, millest ta räägib.

3. «Sul on ilusad silmad/huuled/hambad/juukseid.»

Kui sa ütled naisele, et ta on ilus, siis see on loomulikult kena kompliment aga, kui sa tahad, et see oleks sügavam ja omaks rohkem tähendust, siis mõtle midagi paremat välja. Näiteks juhi tähelepanu detailidele, kui sa arvad, et tal on kenad juuksed, siis nii ütlegi.

Mida täpsem sa oled seda parem, sest see näitab, et sa pöörad talle tähelepanu. Hoidu kommenteerimast veidraid kehaosi nagu kõrvad või jalad ning ära ole seksistlik, kommenteerides tema tagumikku või rindu.

4. «Ma usaldan sind täielikult»

See on neile meestele, kes on suhtes. Anna oma kaaslasele teada, et sa usaldad teda. See on väga oluline, sest armukadedus ja usaldamatus ei tule suhtele kuidagi kasuks.

5. «Sa oled teistest erinev.»

Ära ütle talle, et ta erineb teistest naistest sellepärast, et talle ei meeldi roosa või mis iganes stereotüüp sulle ei meeldi. Iga inimene on erinev ja eriline, anna talle teada, et sa hindad seda, et ta on sinu jaoks teistest erilisem. Sa hindad ta iseloomu ja väikseid kiiksusid, mitte ainult pealiskaudseid jooni.

6. «Sa oled omal alal hea.»

Salamisi tahame kõik, et keegi meie talenti hindaks või tähelepanu pööraks. Ütle talle, et ta oma töös osav või tema hobid on talle loodud. See tähendab taas, et sind huvitab, mida naine oma eluga teeb ja sa hindad tema huvisid.

7. «Sa oled hea sõber.»

Kui keegi teeb meile riietuse osas komplimendi, siis see on natukene pealiskaudsem kui see, kui keegi ütleb, et sa oled hea sõber. See puudutab su iseloomu ja näitab tüdrukule, et sa tõesti hindad teda inimesena.

8. «Sa oled seksikas.»

Seda ära esimesel kohtingul ütle, aga mõne aja möödudes annab see tüdrukule tõelise laksu enesekindlust. See tähendab seda, et sa pead naist atraktiivseks ja see on oluline.

9. «Sa näed täna hea välja.»

Selle asemel, et öelda naisele, et ta näeb meigiga või meigita hea välja, ütle talle, et ta näeb tervenisti hea välja. Ära täpsusta, sest naised võivad igasugustest asjadest kinni hakata. Kui sa ütled talle, et sulle meeldib, et ta on kurvikas, siis naisel tekib kohe küsimus, kas ta peenikesena ei meeldiks mehele või et mees peab teda paksuks. Seetõttu hoidu siinkohal detailidest ja jää üldistavate komplimentide juurde.

10. «Sa oled mu lemmikinimene, kellega koos aega veeta.»

Kui sa ütled kellelegi, et sulle meeldib temaga kõige rohkem koos aega veeta, siis see on maailma kõige armsam asi. See on tagasihoidlik viis näidata teisele, et sa tõepoolest hindad teda inimesena ja sa tahad temaga koos aega veeta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles