Abielumehed räägivad: mida ma oma naise juures kõige enam armastan

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed ei oska sõnadega alati kõige osavamalt ümber käia, aga see ei tähenda, et nad ei teaks, mida nad armastatud naise vastu tunnevad. 

Whisperi keskkonnas paljastavad abielumehed, mida nemad oma naiste juures kõige enam armastavad. Head mehed, ärge arvake, et naised teavad, mida te mõtlete. Tehke naistele aeg-ajalt üllatus ja öelge, mis teile nende juures kõige enam meeldib.

1. «Mulle meeldib see, kui mu naine end magades minu poole keerab ja üritab mind endale lähemale tõmmata.»

2. «Mulle meeldib näha, kui väga mu naine meie poega armastab.»

3. «Ma võin olla väga vihane, aga mu naise pilk on see, mis suudab mind alati maha rahustada. Mu abikaasa on mulle ravimiks mitmel erineval moel.»

4. «Mulle meeldib see, kui naine tõmbab minu heaks midagi seksikat selga. Ta on tõesti nagu hea vein, mis muutub aastatega vaid paremaks.»

5. «Mulle meeldib see, et mu naine oskab hinnata ka teiste naiste kehi. Vahel märkab ta mõne naise kena peput enne, kui mina seda näen.»

6. «Ma naudin seda, kui mu naine mulle mõnda lugu uuesti jutustab. Ta muudab oma lugudes alati midagi ära, seega iga kord on tunne, nagu kuulaks täiesti uut lugu, kuigi oled varem seda juba kuulnud.»

7. «Mu naine ja mina teeskleme seksi ajal, et oleme animategelased. See on tegelikult üsna imeline.»

8. «Mu naine näeb hommikuti magades nii kaunis välja. See on mu päeva parim osa.»

9. «Mu naine on rasedana imeilus!»

10. «Mul on terve elu olnud probleeme urineerimisega. Ma olen 21, aga vahel juhtub, et ma lasen end täis. Mu abikaasa on väga toetav ja abivalmis.»

11. «Ma leian, et mu naine on nii seksikas, sest talle tohutult meeldib mäng Assassin's Creed.»

12. «Mu naine on nii armas ja süütuke, et meie tuttavad saaksid šoki, kui nad teaksid, kui ulakas ta magamistoas võib olla.»

13. «Mu naine on mu suurim fänn. Ma poleks ilma temata elus nii kaugele jõudnud.»

14. «Mu naine on imeline, ta on palju tugevam, kui ta ise taipab. Ta on kõige vaimustavam naine, keda ma olen kohanud.»

15. «Mu naine motiveerib mind. Tema on põhjus, miks ma tõusen taas üles pärast järjekordset hoopi.»

16. «Meie poeg sündis südamerikkega. Mu naine on minu silmis kangelane kõige selle pärast, mida ta meie poja heaks teeb.»

17. «Mulle meeldib see, et mu abikaasa on minust palju lühem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles