Mis juhtub, kui sa lõpetad piimatoodete söömise? (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Naine kirjutab Elite Dailys, et ta pole kümme aastat piimatooteid söönud, sest ta on nende vastu allergiline. Loe edasi ja saad teada, milline on tema kogemus ja kuidas selline dieet mõjub inimese kehale. 

Iga kord, kui ta kellelgi ütleb, et ta ei saa piimatooteid süüa, siis kõik vaatavad teda sellise pilguga nagu oleks just kutsikas ära surnud. Ta ei eita, et tal oleks hea meel iga toidu peale juustu raputada, aga ta lisab, et tema jaoks on see «õnnelik õnnetus», et ta piimatooteid süüa ei saa.

Piimatoodete vaba dieet ei sobi kõigile, sest olgem ausad, juust on tõesti maitsev, aga võib ju proovida, kui sa oled valmis armastatud piimatoodetele asendust otsima. Sellise toitumise negatiivne pool on kindlasti see, et keha ei saa piisavalt vitamiine nagu kaltsium, mis tähendab nõrgemaid luid, aga on ka mõned kasulikud omadused, mis on märgitud järgnevas loetelus.

  1. Su nahk on paremas seisus

 

Uuringud on näidanud, et piimas olevad hormoonid võivad tekitada aknet. Proovi süüa vähem või mitte üldse piimatooteid ja võib olla saad oma naha korda.

 

  1. Su teksad mahuvad sulle paremini jalga

 

Need, kellel on näiteks laktoositalumatus diagnoositud või muu piimatoote talumatus, teavad väga hästi, et igasugune selline toode tekitab ebamugavat puhitust. Isegi, kui sa ei ole nende 65 portsendi sees, siis piimas on palju suhkrut, mis hoiab su teksad kenasti jalgade ümber pingul.

 

  1. Sa hingad paremini

See on natukene vastuoluline teooria, aga mõned näited on sellest, et piimatoodete mitte söömine aitab paremini hingata. Kindlasti ei ole see astmahaigetele lõplik lahendus, aga võib ju proovida.

 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles