«Seksi ja linna» staar tähistas 60. sünnipäeva

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Cattrall.
Kim Cattrall. Foto: Dominic Lipinski/PA Wire/PA Images

Populaarsest seriaalist «Seks ja linn» tuntud Kim Cattrall tähistas möödunud nädalavahetusel oma 60. sünnipäeva. Peol oli kohal ka Sarah Jessica Parker, kuigi varemalt on räägitud palju sellest, et need kaks näitlejannat ei saanud üldse omavahel läbi.

Cattralli ja Parkeri suhted olevat lausa niivõrd halvad olnud, et kui 2008. aastal hakati filmima esimest täispikka «Seksi ja linna» filmi, siis keeldusid naised omavahel rääkimast. Aga tundub, et tänaseks on nende suhted paranenud, kirjutab Daily Mail.

Kim Cattrall paistab olevat üks neist naistest, kes ei põe oma vanuse pärast. Ta jagas fännidega sotsiaalmeedias fotot oma sünnipäevast ja kirjutas: «60 ja armastan igat hetke! Muutun aja jooksul üha huvitavamaks.» Fotol tantsis sünnipäevalaps ennastunustavalt mehega, kes oli väidetavalt Cattrallist tunduvalt noorem. 

«Seksis ja linnas» Samanthat mänginud Cattrall on avameelselt rääkinud ka sellest, et ta ei soovi lapsi saada.

A photo posted by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles