Imelised fotod: Leedu päritolu fotograaf püüab pildile imetamise taevalikkuse

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Ivette Ivens on Leedu päritolu fotograaf, kelle viimane projekt on pühendatud imetamisele. Ta on võtnud sihiks näidata, kui taevalik on see pealtnäha igapäevane tegevus. «Ma usun, et emad peaksid saama imetada oma beebisid täpselt seal, kus nad seda soovivad,» ütleb fotograaf.

Ivens on ka ise kahe lapse ema ning tõdeb, et imetamise aegu andis ta rinda lastele täpselt seal, kus heaks arvas - tänaval, turul, pargis, kirikus, kallites poodides. Ta on ka aktiivne pikendatud imetamise pooldaja ja andis ise oma lapsele rinda kuni tolle 3-aastaseks saamiseni. «Ma arvan, et lapsed teavad ise, millal on aeg rinnapiimast võõrduda ning võõrastel ei tohiks olla selle kohta ühtki arvamust,» on Ivens kindel.

Ivensil tuleb peagi välja fotoraamat, mis kannab pealkirja «Breastfeeding Goddesses» ehk tõlkes imetavad jumalannad, ning selle eesmärk on tuua imetamise imelisus kõigini.

Vaata rohkem pilte fotograafi koduleheküljelt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles