Miks paarilised võiksid koos süüa teha?

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Siin on mõned head põhjused, miks kaaslased võiksid koos köögis süüa teha. 

Kokakunst ei ole enam ammu ainult naiste pärusmaa, aga kõige lahedam on uusi maitseid koos kaaslasega avastada, vahendab Female First.

See on lõbus. Võtke vabalt, te ei ole ilmselt meisterkokad nii, et ärge pahandage teineteisega, kui midagi valesti läheb. Tehke parem nalja selle üle, kui kõik ei kuku nii välja nagu kokaraamatus.

Te loote ühiseid mälestusi. Selle asemel, et niisama televiisorit vaadata, tehke parem koos süüa. Vähemalt see jääb teile meelde.

See võiks olla teie ühine hobi. Kõikidel paarilistel on eraldi mingid huvid või hobid, millega neile meeldib tegeleda, aga ühised? See võiks olla teie esimene ühine hobi.

See on odav. Kodus süüa teha on palju odavam, kui näiteks restoranis süüa.

See seob teid ja paneb koostööd tegema. Ükskõik, kas te ehitate koos mööblitüki, kaunistate kodu või küpsetate koogi, siis see seob teid tugevamalt, sest te olete olnud kannatlikud, pidanud läbirääkimisi ja kuulanud oma kaaslast.

Te saate koos valmis rooga nautida.

Te saate sõbrad õhtusöögile kutsuda. Kui te olete juba piisavalt koos harjutanud ja saavutanud enesekindluse, siis kutsuge sõbrad või perekond külla, et nad saaksid ka teie kulinaarseid saavutusi maitsta.

Koos söögivalmistamine vähendab pinget. Kui inimesele langeb vastutus teha terve pidulaud sünnipäevaks või jõuludeks, siis see tekitab palju stressi, sest kõikide inimeste täis kõht ja hea tuju sõltuvad sellest. Koos söögi tegemine on lõbusam ja vähendab pinget.

See paneb sind asju ette planeerima. Sa pead tegema vajaliku nimekirja toiduainetest, mida teil vaja läheb. Te peate otsustama koos, mida te süüa teete ja millal.

Te võite avastada endas suure potentsiaali.  Mida rohkem te koos süüa teete, seda rohkem te koos selles arenete ja hakkate proovima järjest uusi asju. Kes teab, kuhu teie kulinaarsed oskused lõpuks välja viivad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles