Lihtsad iluvead, mis teevad välimuse vanemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Vale meik võib vananemiseilminguid peitmise abil hoopiski rohkem esile tuua ja naise välimuse poolest vanemaks teha. 

Jäta meelde need She Knows tähelepanekud, kuidas vältida iluvigu, mis välimusele aastaid lisavad.

Vale jumestuskreem

Liiga hele jumestuskreem rõhutab kortse. Vanemaks saades tasub valida soojem jumestuskreemi toon. Eelista paksu koostisega kreemile õhukese koostisega vedelat jumestuskreemi, mis peegeldab valgust tagasi. Nii paistab väsinud nahk tervem, noorem ja õhetavam. Jumestuskreemi ei tasu näole määrida ka liiga palju, sest paks kreemikiht koguneb nahakurdudesse ja toob kortsud esile.

Puuder silmade ümber

Kompaktpuudri asemel tasub kasutada pigem lahtist puudrit ja vältida selle kandmist silmade ümber või ka mujale piirkondadesse, kus on rohkem kortsukesi. Kerge puudrikiht katab kenasti rasu ninal ja põskedel, kuid silmapiirkonnas võib see taas kortsud rohkem esile tuua. 

Lainer alumistel laugudel

Lainerijoon alumisel ripsmepiiril teeb silmad väiksemaks ja toob soovimatut tähelepanu nii tumedatele silmaalustele kui kortsudele silmanurgas. Sama kehtib ka ripsmetuši puhul - kui värvid alumisi ripsmekarvu, siis väga säästlikult. Suurem rõhk pane lainerijoonele ülemise lau peal, mis peaks silma välisnurgas olema suunatud kenasti ülespoole. Ülemisi ripsmekarvu võõpa tušiga vaid kaks korda. Nii paistavad su silmas suuremad ja säravamad. 

Kontrastne huulevärv

Kuna vananedes lähevad huuled kitsamaks, ei tasu neid esile tuua väga tumeda ja silmatorkava huulepulgavärviga. Pigem proovi, kuidas sobivad sulle huulevärvid, mis on su loomulikust huulevärvis vaid tooni või paari võrra tumedamad. Väldi matti huulevärvi, mis ole huultele piisavalt niisutav. 

Vanamoodne soeng

Kui sa ei ole oma soengustiili aastaid muutnud, siis nüüd on selleks aeg. Vanamoodne soeng võib sind teha ebaõiglaselt vanaks. Nooruslikkust võib lisada näiteks tukk või mõni stilistiline vimka. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles