Kuus valgurikast vahepala

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scanpix/Phanter Media

Hello Healthy vahendab meieni kuus valgurikast vahepala, mida on kerge kaasa võtta ja mis aitavad sul peletada esialgset nälga enne põhitoidukordi.

  1. Vinnutatud veiseliha

    See sisaldab palju valku ja vähe süsivesikuid, ideaalne vahepala. 30 grammi vinnutatud veiseliha sisaldab: 12 g valku, 80 kcal, 1 g rasvu ja 5 g süsivesikuid.

  2. Keedetud munad

    Kõvaks keedetud munad on võib olla kõige odavam valguallikas. Lisaks on selles inimesele väga vajalikku D-vitamiini. Üks keskmine muna sisaldab: 6 g valku, 72 kcal, 5 g rasvu.

  3. Juustupulgad

    Vähese rasvasisaldusega juustupulgad koos paari viinamarja ja pähklitega on ideaalne vahepala.Üks juustupulk sisaldab: 8 g valku, 80 kcal, 6 g rasvu ja 1 g süsivesikuid.

  4. Kreeka jogurt

    Lisa kreeka jogurtile peotäis marju ja see kaltsiumi- ning valguallikas lihtsalt sulab suus. 150 grammi kreeka jogurtit sisaldab: 12 g valku, 120 kcal ja 19 g süsivesikuid.

  5. Kodujuust

    Kodujuustus on vähe süsivesikuid, aga ole tähelepanelik, et ei oleks lisatud liiga palju naatriumi. Umbes 115 grammi kodujuustu sisaldab: 12 g valku, 92 kcal, 3 g rasvu ja 5 g süsivesikuid.

  6. Maapähklid

    Maapähliktes on teiste pähklitega võrreldes kõige rohkem valku. 30 grammi maapähleid sisaldab: 6 g valku, 172 kcal, 15 g rasvu ja 6 g süsivesikuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles