Prints Williami sõnum ema kaotanud vendadele toob pisarad silma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William Lutonis turvakodus.
Prints William Lutonis turvakodus. Foto: Eddie Keogh/PA Wire/Press Association Images

Prints William ja Cambridge'i hertsoginna Kate külastasid sel nädalal Lutonis asuvat Keechi turvakodu, et pakkuda lohutust seal viibinud inimestele.

Kolm noort meest – Ben, Thomas ja Richard Hines – rääkisid Williamile oma emast, kes suri eelmisel aastal vähki, olles kõigest 40-aastane. Pärast ema surma hakkasid vennad käima turvakodus, kus pakutakse neile nõustamist ja muusikateraapiat, edastab Elite Daily.

Hoolimata sellest on ema kaotamine suur tragöödia ja prints William teab seda väga hästi. Tema ema, printsess Diana, suri Pariisis aset leidnud autoavariis 1997. aastal, kui William oli kõigest 15-aastane. Printsess Diana surma raputas kogu maailma, kuid me võime vaid aimata, kuidas mõjus ema surm Williamile ja tema vennale Harryle.

Printsess Diana poegadega. (EMPICS Entertainment)
Printsess Diana poegadega. (EMPICS Entertainment) Foto: Duncan Raban/EMPICS Entertainment

14-aastane Ben Hines rääkis Williamile oma emast ja ütles, et ema oli väga armastav ning hoolitses alati tema ja ta vendade eest. Hines tunnistas, et igatseb oma ema väga, mille peale William vastas, et ta teab seda tunnet. «Ma igatsen endiselt enda ema iga päev ja tema surmast on möödunud juba 20 aastat,» sõnas William.

Prints William kinnitas poisile, et ajapikku muutub asi aga veidi lihtsamaks. Seejärel pöördus ta teiste vendade ja nende isa Gary poole. William ütles, et nad peavad omavahel kindlasti suhtlema ja avameelsed olema. Williami sõnul on see ääretult oluline, sest mehed ei ole tavaliselt «suured jagajad». 

Gary Hines ütles pärast, et tal tulid pisarad silma, kui ta kuulas, kuidas tema poeg Ben oma ema meenutas. Gary lausus, et ta hindab Williamit väga kõrgelt: «Ta pööras kogu oma tähelepanu Benile. Oli näha, et see teema puudutas teda väga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles