Khloé Kardashian paljastab, milliseid toite ta väldib, kui tahab tervislikumalt süüa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian.
Khloe Kardashian. Foto: Evan Agostini/AP

32-aastane Khloé paljastas, millised halvad toidud ta asendab paremate valikutega, kui ta tahab tervislikumalt toituda. Huvitav, millega asendaks Khloé kartulikrõpsud?

Elite Daily vahendusel toome teieni Khloé'i nipid, kuidas tervislikumalt toituda. Khloé kaotas umbes kolm aastat tagasi mõned lisakilod ja näeb sellest ajast peale suurepärane välja.

Khloé on öelnud, et tervislik toitumine ei ole alati lihtne. Pigem on see päris keeruline, aga naine tunnistab, et tervislik toitumine tekitab palju parema enesetunde, mistõttu on see kõiki katsumisi väärt. Ta soovitab alustada sellest, et asendada mõned tavapärased toidud tervislikuma variandiga.

 

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

  • Esimene nipp on asendada koorepõhised tooted hummusega. Selle asemel, et pakkuda hapukoore põhjal tehtud dipikastet, paku parem hummust. Lisapunkte saad siis, kui krõpsude ja küpsiste asemel serveerid juurvilju.

  • Teiseks on aeg loobuda kartulikrõpsudest. Khloé soovitab nende asemel erinevad juurviljakrõpse, mida on juva Eesti poodides saada, näiteks banaani- või kapsamaitselised krõpsud.

  • Kolmandaks soovitab ta asendada süsivesikurohked makaronid või pasta hoopis suvikõrvitsast tehtud nuudlitega . Need seedivad palju paremini, kui tavaline pasta.

  • Kui sind isutab jäätis, siis neljanda nipina pakub Khloé välja külmutatud banaani tumeda šokolaadiga, selles on palju vähem kaloreid, rasvu ja suhkruid.

Selleks, et midagi muutuks peab tegema ohverdusi, mis on rasked, aga nagu Khloé ütles, tasuvad lõpuks ennast ära.

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles