Rikkur ajas oma tavapärase päeva kirjeldusega interneti marru (2)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balthazar Getty ja Jared Leto.
Balthazar Getty ja Jared Leto. Foto: John Sciulli/AFP

41-aastane Balthazar Getty andis hiljuti intervjuu ajakirjale The Sunday Times, kus ta muuhulgas rääkis sellest, milline on tema tavapärane päev. Lugejatele ei jätnud Getty kirjeldus aga sugugi head muljet.

Abikaasa Rosettaga (Sipa Press).
Abikaasa Rosettaga (Sipa Press). Foto: KENNELL KRISTA/SIPA/KENNELL KRISTA/SIPA

Getty on ühe maailma rikkaima perekonna liige ja ta tegeleb näitlemise ning muusikaga. Enda kohta ütles Getty ajakirjale antud intervjuus, et ta ei ärka kunagi enne kella 11: «Mu abikaasa on hommikuinimene, ta tegeleb hommikul lastega ja mina tegelen nendega õhtul.» Gettyl ja tema abikaasal on kolm last.

Kui mehel paluti kirjeldada, milline näeb välja tema hommikusöök, rääkis ta, et tavaliselt sööb ta kaerahelbeputru marjadega, kõvaks keedetud muna ja täisterasaia ning joob tassi Hiina maitsetaimedest valmistatud teed. «Minu hommikusöök on iga päev sama ja mu teenija toob selle mulle voodisse,» jutustas mees.

Gettyl on igal hommikul ka omad ilurutiinid, mis on üsna ranged. Ta puhastab oma nägu erinevate toonikute, näokoorijate ja seerumitega, mida ta soetab Kim Kardashiani nahaarsti käest. Pärast iluprotseduure vaatab mees tunni või paar CNNi või BBC uudiseid ning seejärel läheb mootorrattaga sõitma. Mootorrattaid on tal muidugi rohkem kui üks.

Getty rääkis veel seda, et vahel korraldavad nad enda kodus pidusid ja neil pidudel on käinud üsna mainekas seltskond (ta mainis ära Al Pacino ja Jack Nicholsoni). Ta sõnas, et need peod on alati väga lõbusad, ent lõbutsemiseks pole tingimata tarvis end täis juua. Tema piirdub tavaliselt õllega. 

Intervjuu käigus esitati Gettyle ka küsimus, mida sageli küsitakse raha ja õnne seose kohta: «Kas raha teeb õnnelikuks? Ainsad inimesed, kes väidavad, et ei tee, on rikkad inimesed... ja nad tahavad, et see oleks saladus.»

Lugejad pole sugugi Gettyst vaimustuses ja paljud on oma pettumust Twitteris väljendanud. Näiteks heidetakse mehele ette seda, et ta mainis oma teenijat, kes talle hommikusöögi voodisse toob ja nenditakse, et Getty on elav näide sellest, kuidas päeva jooksul saab nii palju ära teha ilma, et sa päriselt midagi kasulikku teeksid. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles