Kaire Vilgatsi uus väljakutse: fitness-treener!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaire Vilgats
Kaire Vilgats Foto: Arno Saar / Õhtuleht / Scanpix

24. septembril Kultuurikatlas toimuv LesMilles esitleb: Reebok Fitness Festival erineb varasematest suurtest fitness-treeningpäevadest, sest lisaks Euroopa ja Eesti tipptreeneritele on laval trenne juhendamas ka muusikud, nende seas ka Kaire Vilgats.

LesMilles esitleb: Reebok  Fitness Festivali peakorraldaja Sven Idarand selgitas, et võrreldes igapäevaste spordiklubi treeningutega on Reebok Fitness Festivalil võimalik kaasa lüüa Euroopa ja Eesti tipptreenerite juhendamisel eripärastes trennides, kus treeninghoogu lisavad ka Eesti muusikud. 

«Muusikalide ja Valge Gospeli koreograafina tuntud Kristin Pukka kõrval juhendab DANCEFUNC Mamma Mia! treeningut ka imetlusväärne laulja Kaire Vilgats,» toob Idarand esile eripärast treeningtundi, mille lõpuks valmib terviklik koreograafia, kus terve saal on justkui muusikali laval.

Kaire Vilgats peab Reebok Fitness Festivalil treenerina ülesastumist põnevaks väljakutseks muusikalides osalemise järel. «Olles muusikali lavalaudadel  tantsulisi kogemusi saanud, on ju nüüd ometi õige aeg ka treenerina laval üles astuda ja suurele hulgale tantsusõpradele enda kogemusi jagada,» tunneb Vilgats end enne suurt treeningpidu enesekindlana, lisades, et on uue väljakutse eel juba elevil.

«Kes aga tantsutreeningu kõrval rahustavamat treeningatmosfääri otsib, saab osa võtta ainulaadsest joogatunnist, kus mõnusaid meloodiaid mängib Eesti üks tunnustatuimaid ja andekamaid kontrabassimängijaid – Peedu Kass,» soovitab festivali peakorraldaja. Peedu Kass, kes on musitseerinud nii Eesti kui rahvusvahelistes ansamblites, sõnab, et kontrabassistina on suhteliselt ainulaadne, kuid samal ajal väljakutsuv võimalus üksi musitseerida, mistõttu on Reebok Fitness Festival tema jaoks eriti lahe sümbioos muusikast ja treeningust.

LesMills esitleb: Reebok Fitness Festival toimub 24. septembril Tallinnas Kultuurikatlas. Ühtekokku on päeva jooksul ligikaudu 40 treeningtundi viies erinevas saalis, kus ühtlasi esitletakse ka maailma populaarsemate treeningprogrammide LesMilles uue hooaja kavasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles