Lugeja kirjutab: ole aktiivne, siis pole aega süüa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Lugeja kirjutab meile lugejamängu raames oma toitumis- ja riietumisnippidest. Tahad vaatama minna meie kõigi lemmikkangelanna uusi seiklusi ning uurida, mis toimub filmis «Bridget Jonesi beebi»? Siis jaga vahvaid dieedi- ja riietumisnippe ning just sina võidki võita piletid Bridget Jonesi eksklusiivsele kinoüritusele Coca-Cola Plazas!

Bridget Jonesil oli täiesti õigus -vormiv ja salendav aluspesu on hea nipp ka päris elus. Ainult et tegelikkuses peavad need aluspüksid ikka palju kitsamad olema kui need, mis filmis olid.

Riietumises on üks kindel nipp tähelepanu hajutamine või siis selle tõmbamine õigesse kohta. Pole paremat nippi kui kanda midagi värvikat, sädelevat või erilist seal, kuhu soovid pilke saada. See võib olla ka näiteks tugev silmameik. Nii nagu öeldakse - punane huulepulk jätab alati mulje nagu oleksid sa piisava pingutuse teinud. Kes siis enam riideid vaatab!?

Alo Kõrvegi väitis humoorikalt, et kasvatas habeme selleks, et tema vana pintsakut ei vaadataks. Oma tõetera on siin sees. Ägedad ehted võtavad samuti sõnatuks. Kasuta nende võimu!

Dieedinippe mul väga ei ole. Ole aktiivne, siis pole aega süüa - midagi sellist. Peoeelsel päeval ära kõhtu punni söö.  Enne tähtsat sündmust ma mingeid söömisnippe ei katsetaks. Näiteks sai üks mu tuttav täpilise näonaha, sest jõi kolm päeva enne tippsündmust ainult toormahlasid. Ju siis oli millegi vastu allergiline. Ja kõige tähtsam - ära põe, ole julge! Piisavalt Bridget Jones'i kulub meile kõigile ära. Elu peab olema lõbus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles