Postimehe naisteportaali lugejad aitasid sadu puudustkannatavaid inimesi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

23. augustil avaldasime artikli, mis kirjeldas puuetega laste, noorte ja perede olukorda ning kutsus üles Tasuta Asjade Turule annetama. Artikli avaldamisel oli annetuste hulgale väga suur mõju. Peakorraldaja Ivica hinnangul toodi 75 protsenti asjadest tänu sellele artiklile ning TV3 kajastusele.

Üritusel käis esimesel päeval umbes 300-400 abivajajat. Tänu turule said rohkem kui 50 last endale algavaks kooliaastaks ilusad koolikotid. Paljud pered, kes enda lastele isegi taaskasutuspoodidest mänguasju osta ei saa, said koju mänguasju. «Emme, täna on nagu jõulud,» ütles üks laps oma emale. Turul jagati väga palju ilusaid ja vajalikke asju.

Need, kellel turule annetused toomata jäid, saavad ikkagi aidata aasta läbi. Kooliasju, toitu ja hügieeniasju võetakse vastu jooksvalt kogu aeg. Riided ning mööbli saab üles pildistada ja riputada üles Facebooki grupis Tasuta Asjade Turg puuetega inimeste toetuseks. Turg on abivajajatele avatud 3. septembrini (L kl 11-15).

Vaata TV3 videot turu esimesest päevast siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles