Ilukirurg lõi inimeste soovide põhjal «täiusliku» naisenäo

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Ilu on vaataja silmades, aga üks ilukirurg Londonist otsustas kliendisoovide põhjal kokku panna kõige tahetuma ja täiuslikuma naisenäo. 

Dr. Julian De Silva, kes on Londonis ilukirurg, analüüsis viimase kümne aasta statistikat ja pani umbes tuhande naise soovide põhjal kokku täiusliku naisenäo, vahendab Attn ja The Daily Mail. Kõige populaarsem näoosa, mida küsiti oli Kate Middletoni nina. Populaarsuselt teisel kohal olid Keira Knightley silmad.

Kõige populaarsemad näoosad:

Nina: Kate Middleton

Silmad: Keira Knightley

Kulmud: Jennifer Lopez

Huuled: Penelope Cruz

Põsed: Angelina Jolie

Nahk: Reese Witherspoon

Laup: Miley Cyrus

Lõug: Selena Gomez

Lõuajoon: Cher

«Patsiendid tahavad tihti oma lemmikkuulsuse moodi välja näha. Konsultatsioonidele võetakse kaasa pilt oma lemmikust ja öeldakse, et «ma tahan selline välja näha.» Minu ülesanne on hinnata, kas kliendi näojoontega üldse sellise tulemusega sobiks ja kas nad näevad pärast head välja,» ütleb Dr De Silva.

«Mis selles halba on, kui sa tahad välja näha nagu oma kõige lemmiku kuulsus? See aitab ilukirurgil paremini aru saada, mida klient soovib. Eelpool nimetatud naised on ju kõige ilusamad maailmas, kes ei tahaks nende moodi välja näha,» lisas Dr De Silva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles