Lugeja nipp: komme tuleb süüa ennelõunal!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Mina dieedipidamisse ei usu, kahjuks-õnneks. Kiirelt tulnud, kiirelt läinud. Hea figuur ning tervis on paljuski siiski elustiili ja geenide küsimus. Nii kirjutab meile Bridget Jonesi lugejamängu raames Piret.

Aga mõned dieedinipid mul siiski on:

1. Mul ei möödu vist päevagi kommideta. Aga komme söön ennelõunasel ajal. Väärt nõuanne ämmaemandalt, kui beebit ootasin - kui sa pead neid komme nii palju sööma, siis tee seda vähemasti hommikul, nii kuluvad päevaga need kalorid ära

2. Kaalu otseselt ei jälgi, aga kui enesetunne peas raskeks minema ja selgubki, et 2-3 kg märkamatult lisandunud, siis seni vaatan hoolikamalt, mida suhu pistan, kuni normaalne kaal tagasi. Ehk et igapäevaselt ei stressa kaalu pärast, aga ülekäte end päris ka ei lase.

3. Korralik täisväärtuslik hommiku- ja lõunasöök päästavad õhtusest näksimisest.

Riietumisnipid:

1. Jalanõud peavad alati olema kvaliteetsed, puhtad ja korralikud. Üleval pool võib eksperimenteerida.

2. Lemmikvärv riietuses on vist must, aga aktsenti lisan kas ägedate kingade, efektsete kõrvarõngaste või huulevärviga.

3. Ostan pigem number suuremad riided, sest mul on foobia, et pesus/keemilises nagunii lähevad kokku, ning lohvakad riided teevad pealegi saledamaks (muidugi normaalsuse piires lohvakad). Kogemus näitab, et riided tõmbuvad pesuga pikapeale tõesti kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles