Helen Mirren nimetati kõige paremini riietuvaks staariks

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Mirren punasel vaibal
Helen Mirren punasel vaibal Foto: PA Wire / SCANPIX

Palavalt armastatud 70-aastane näitlejanna Helen Mirren valiti selle aasta kõige paremini riietuvaks staariks. Loe lähemalt, mida naine ise sellest arvab ja keda peab ta oma eeskujudeks moevallas. 

Helen Mirren ja Idris Elba nimetati Vanity Fairi poolt selle aasta kõige paremini riietatud staarideks. Helen ise leidis, et tema stiiliikooniks on Helena Bonham Carter ja inimesed New Yorgi ja Londoni tänavatelt.

Foto: JONATHAN ERNST/Reuters

Disainerid kipuvad Helenit aeg-ajalt noomima, sest ta kannab samu asju rohkem kui ühe korra. «Vahepeal saadavad disainerid mulle riideid ja lubavad need endale jätta, aga neile ei meeldi, kui ma kannan samu riideid mitu korda, mida ma teen kogu aeg,» ütles Helen.

Lisaks meeldib 70-aastasele staarile ise oma kostüüme välja mõelda. «Mulle meeldib töötada õmblusmasina taga või veeta aega kangapoes. Selle armastuse olen ilmselt oma emalt pärinud,» ütles naine.

Helen Mirren tunnistab, et ta on mitu korda tahtnud omatehtud riideid punasel vaibal kanda ja ta unistus on teha kleit prügikottidest. Ta leiab, et see on väga hea materjal, mis kukub kenasti ümber keha ja mille must värv läigib võrratult.   

Lisaks soovitab Helen kindlasti osta endale lahedad ja stiilsed treeningriided, mis motiveeriksid trenni tegema. 

Foto: Neilson Barnard/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles